Φώφη Γεννηματά από τα Τρίκαλα : Η λογική θα επιστρέψει την Κυριακή στη χώρα με την ψήφο των πολιτών Reviewed by Momizat on . Η Φώφη Γεννηματά με δηλώσεις από τα Τρίκαλα ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν το ΚΙΝΑΛ και άσκησε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και στον Κ. Η Φώφη Γεννηματά με δηλώσεις από τα Τρίκαλα ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν το ΚΙΝΑΛ και άσκησε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και στον Κ. Rating: 0

Φώφη Γεννηματά από τα Τρίκαλα : Η λογική θα επιστρέψει την Κυριακή στη χώρα με την ψήφο των πολιτών

Φώφη Γεννηματά από τα Τρίκαλα : Η λογική θα επιστρέψει την Κυριακή  στη χώρα με την ψήφο των πολιτών

Η Φώφη Γεννηματά με δηλώσεις από τα Τρίκαλα ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν το ΚΙΝΑΛ και άσκησε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και στον Κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ τονίζοντας ότι «η λογική επιστρέφει στη χώρα στις 7 Ιουλίου με την ψήφο των πολιτών».

Η Φώφη Γεννημετά ξεκαθάρισε ότι την Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους ουσιαστικά θα αναθέσουν ρόλους σε κάθε κόμμα και τόνισε για την επόμενη ημέρα των εκλογών και τη στάση που θα κρατήσει το ΚΙΝΑΛ. «Έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία. Δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Δεν μπαίνουμε σε κυβέρνηση ως συμπλήρωμα για να βγουν οι αριθμοί. Διεκδικούμε σταθερά την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το συμφέρον της χώρας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή