Φώφη Γεννηματά από τα Τρίκαλα : Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί και πάλι να εξαπατήσει τον λαό Reviewed by Momizat on . «Η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση, με άλλους συσχετισμούς» επανέλαβε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «Οι πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ESM επιβεβαιώνουν απόλυτ «Η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση, με άλλους συσχετισμούς» επανέλαβε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «Οι πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ESM επιβεβαιώνουν απόλυτ Rating: 0

Φώφη Γεννηματά από τα Τρίκαλα : Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί και πάλι να εξαπατήσει τον λαό

Φώφη Γεννηματά από τα Τρίκαλα : Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί και πάλι να εξαπατήσει τον λαό

«Η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση, με άλλους συσχετισμούς» επανέλαβε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ESM επιβεβαιώνουν απόλυτα όχι μόνο την μεγάλη ελάφρυνση του χρέους που πετύχαμε το 2012, αλλά και τα καταστροφικά αποτελέσματα των επιλογών  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που οδήγησαν  σε δυο χαμένα για την Ελλάδα χρόνια. Με ύφεση, απώλεια επενδυτικών ευκαιριών και ανεργία» δήλωσε από τα Τρίκαλα η Φώφη Γεννηματά..

«Και το χειρότερο αναδεικνύουν την νέα προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού λαού από τον κ. Τσίπρα. Ο οποίος αφού συμφώνησε και υπέγραψε το περασμένο Μάιο, αυτό που ήθελε ο κύριος Σόιμπλε για την μετάθεση της ουσιαστική ρύθμισης για το χρέος  μετά το 2018, επιχειρεί για μια ακόμη φορά να θολώσει τα νερά» συνέχισε.

«Κάθε μέρα και περισσότερο αναδεικνύεται ότι η χώρα χρειάζεται μια άλλη Κυβέρνηση με Εθνική Γραμμή, με άλλους πολιτικούς συσχετισμούς, για να πετύχει την αναδιάρθρωση του χρέους, την έξοδο από την κρίση, την βιώσιμη ανάπτυξη» κατέληξε η κυρία Γεννηματά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή