Φ. Κουβέλης: Στη Βουλή για υποστήριξη στην προοδευτική αλλαγή Reviewed by Momizat on .  Σε δήλωση για την προεκλογική κατάσταση και τους στόχους της συνεργασίας Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ προέβη ο Φώτης Κουβέλης, θέτοντας σαφείς στόχους και όρια, με φόντο τ  Σε δήλωση για την προεκλογική κατάσταση και τους στόχους της συνεργασίας Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ προέβη ο Φώτης Κουβέλης, θέτοντας σαφείς στόχους και όρια, με φόντο τ Rating: 0

Φ. Κουβέλης: Στη Βουλή για υποστήριξη στην προοδευτική αλλαγή

Φ. Κουβέλης: Στη Βουλή για υποστήριξη στην προοδευτική αλλαγή
 Σε δήλωση για την προεκλογική κατάσταση και τους στόχους της συνεργασίας Πράσινοι – ΔΗΜΑΡ προέβη ο Φώτης Κουβέλης, θέτοντας σαφείς στόχους και όρια, με φόντο τη περίοδο μετά τις εκλογές. Η δήλωση είναι η ακόλουθη:

Βλάπτει τη χώρα η τεχνητή προεκλογική πόλωση και όξυνση.

Η Νέα Δημοκρατία με τη στρατηγική του φόβου κινδυνολογεί απαράδεκτα, ταυτίζοντας την παραμονή της χώρας στο ευρώ με τη δική της παραμονή στην κυβερνητική εξουσία.

Το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας απαιτεί την αλλαγή των ασκούμενων πολιτικών.

Ταυτόχρονα, ο  ΣΥΡΙΖΑ με τους μαξιμαλισμούς και τις ασάφειες του δεν μπορεί να εγγυηθεί μόνος του τη σταθερή πορεία της πολιτικής αλλαγής.

Αυτό κάνει αναγκαία την ύπαρξη ενός ρεαλιστικού και αξιόπιστου πολιτικού σχεδίου για διαπραγμάτευση με τους εταίρους με διεκδίκηση μια νέα συμφωνία

Την έξοδο από την κρίση, μέσα από δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις στο κράτος και την οικονομία και τη  μετάβαση σε νέο αναπτυξιακό παραγωγικό και καταναλωτικό μοντέλο με κοινωνική δικαιοσύνη και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η συμπαράταξη «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά» διεκδικεί την παρουσία της στη Βουλή για να υποστηρίξει ενεργά την πολιτική προοδευτική αλλαγή, με ρεαλισμό, σχέδιο και όραμα. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή