Χάος με τα μαθητικά δρομολόγια Reviewed by Momizat on . Με προβλήματα ξεκινά η νέα σχολική χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς με αναστατωμένη σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα! Εκτός των πολλαπλών προβλημάτων που Με προβλήματα ξεκινά η νέα σχολική χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς με αναστατωμένη σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα! Εκτός των πολλαπλών προβλημάτων που Rating: 0

Χάος με τα μαθητικά δρομολόγια

Χάος με τα μαθητικά δρομολόγια

Με προβλήματα ξεκινά η νέα σχολική χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς με αναστατωμένη σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα! Εκτός των πολλαπλών προβλημάτων που σχετίζονται με τις διαθεσιμότητες, τις επικείμενες αποσπάσεις(;), τα κενά, την απουσία υλικοτεχνικής υποδομής και τα προβλήματα μεταφοράς των μαθητών και δη μετά τις συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων, προβλήματα θα αντιμετωπίσει – με τα μέχρι σήμερα δεδομένα- η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν έχουν ακόμα καθοριστεί τα ειδικά μαθητικά δρομολόγια από το καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο, ενώ η μίσθωση των μισθωμένων λεωφορείων είναι εξευτελιστική με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες να αδυνατούν να καλύψουν την αδυναμία της Πολιτείας, παρά τις καλές τους προθέσεις. Και ενώ αύριο τα σχολεία ανοίγουν τις πύλες τους για να υποδεχτούν τους μαθητές, κάποιοι απ’ αυτούς θα περιμένουν αδίκως στη στάση …ενώ η Πολιτεία θα ψάχνει εξιλαστήρια θύματα να φορτώσει την ανικανότητα της…φταίνε ίσως τα ΚΤΕΛ, ίσως οι ταξιτζήδες, ίσως η κακή τύχη… ε, κάποιος θα φταίει!

Αφήστε το σχόλιο σας