Χάσατε το ζωάκι σας; Μπείτε στο PetLocator! Reviewed by Momizat on . Ένα πολύτιμο εργαλείο έχουν πλέον στα χέρια τους οι φιλόζωοι σε Ελλάδα και Κύπρο, για την αποτελεσματικότερη εύρεση των χαμένων κατοικιδίων τους. Πρόκειται για Ένα πολύτιμο εργαλείο έχουν πλέον στα χέρια τους οι φιλόζωοι σε Ελλάδα και Κύπρο, για την αποτελεσματικότερη εύρεση των χαμένων κατοικιδίων τους. Πρόκειται για Rating: 0

Χάσατε το ζωάκι σας; Μπείτε στο PetLocator!

Χάσατε το ζωάκι σας; Μπείτε στο PetLocator!

Ένα πολύτιμο εργαλείο έχουν πλέον στα χέρια τους οι φιλόζωοι σε Ελλάδα και Κύπρο, για την αποτελεσματικότερη εύρεση των χαμένων κατοικιδίων τους.

Πρόκειται για το «PetLocator», ένα διαδραστικό χάρτη της Google, όπου βρίσκονται καταχωρημένες ανά περιοχή οι αναρτήσεις ανθρώπων που έχασαν τα ζώα τους.

Παράλληλα, όσοι βρήκαν κάποιο χαμένο ζώο μπορούν να το κοινοποιήσουν στην κατάλληλη περιοχή του χάρτη.

Πίσω από αυτό το εγχείρημα βρίσκονται δύο Έλληνες φιλόζωοι.

«Η ιδέα της δημιουργίας προήλθε από τις αναρτήσεις πολλών ατόμων στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και γενικότερα στο διαδίκτυο, που έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο. Οι αναγγελίες απώλειας αυτή τη στιγμή είναι διάσπαρτες, υπάρχει σύγχυση και άγνωστη εγκυρότητα πληροφοριών με τους δείκτες εύρεσης να είναι χαμηλοί καθώς και η επανένωση ή μη με το κατοικίδιο παραμένει άγνωστη προς το κοινό» εξηγεί το ζευγάρι.

Στην ιστοσελίδα, οι δημιουργοί της έχουν προνοήσει για τη δημιουργία ειδικού πεδίου, όπου οι χρήστες μπορούν να καταχωρήσουν περιπτώσεις κακοποίησης ζώου και κατόπιν οι διαχειριστές του site ενημερώνουν τους αρμόδιους φορείς.

Βήμα-βήμα η εύρεση του κατοικίδιου σας στο PetLocator, τον ειδικό «εντοπιστή ζώων», στην ιστοσελίδα www.petlocator.gr.

Αφήστε το σχόλιο σας