Χέβι ήχος στην “Κεντρική Πλατεία” Reviewed by Momizat on .  ENTRY WOUND Η ιδέα του συγκροτήματος ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009 από τον Αρθούρο(κιθάρα/φωνή) και τον Σπύρο(τύμπανα), μέσα στο διάστημα 2010-2011 οι δύο μου  ENTRY WOUND Η ιδέα του συγκροτήματος ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009 από τον Αρθούρο(κιθάρα/φωνή) και τον Σπύρο(τύμπανα), μέσα στο διάστημα 2010-2011 οι δύο μου Rating: 0

Χέβι ήχος στην “Κεντρική Πλατεία”

Χέβι ήχος στην “Κεντρική Πλατεία”

entry_wound1 ENTRY WOUND
Η ιδέα του συγκροτήματος ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009
από τον Αρθούρο(κιθάρα/φωνή) και τον Σπύρο(τύμπανα), μέσα στο διάστημα 2010-2011 οι δύο μουσικοί ηχογράφησαν ένα πλήρες άλμπουμ το “Sickening major”.Ο σχηματισμός του συγκροτήματος ξεκίνησε στα μέσα του 2011 με τον Κώστα(μπάσο) και τελείωσε στις αρχές του 2012 με τον Δημήτρη(κιθάρα).Με πλειάδα επιρροών από τον χώρο του “σκληρού ήχου” και όχι μόνο η μουσική τους κινείται κοντά στο thrash metal με μοντέρνα μέσα και τεχνοτροπία όσον αφορά τη σύνθεση. Μετά από έναν χρόνο μελέτης, εξάσκησης και ζωντανών εμφανίσεων η μπάντα είναι πλέον έτοιμη να επεκτείνει το κοινό της με ακόμα περισσότερες εμφανίσεις και καινούρια μουσική.
FATAL MUTINY
Οι Fatal Mutiny είναι μια ελληνική Thrash metal μπάντα που δημιουργήθηκε αρχές του 2011 όταν οι 2 κιθαρίστες Jacks (Μήτσος) και Krig (Κώστας) γνωρίστηκαν τυχαία και γρήγορα φάνηκε ότι τα ακούσματά τους είχαν κοινή κατεύθυνση και ένα μήνα μετά συμπληρώθηκε η μπάντα με το Δράκο στο μπάσο και έπειτα από αλλαγές στο line up ήρθε και έδεσε στα τύμπανα ο Δούκας οπότε κατέληξαν σε ένα στούντιο στα Γιάννενα να τζαμάρουν κομμάτια από όλο το φάσμα της thrash μουσικής. Με τον καιρό δημιουργήθηκε η ανάγκη να συνθέσουν δικιά τους μουσική και έτσι ηχογράφησαν το πρώτο τους demo με τίτλο Insult to Life που αποτελείται από 3 τραγούδια τον Ιούνιο του 2012. Τον υπόλοιπο χρόνο από τότε μέχρι και τον Ιούνιο του 2013 συνθέτανε δικό τους υλικό (και εμφανίζονταν σε διάφορα τοπικά και μη live) το οποίο και ηχογράφησαν τον Ιούνιο και μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους full length album που θα περιέχει 9 κομμάτια με τίτλο Existence in Extinction.
REVOLTED MASSES
Οι Revolted Masses ιδρύονται το 2008 στην Αθήνα. Η μουσική τους ανήκει στο extreme metal ιδίωμα, με επιρροές από τον ευρύτερο χώρο του rock/metal και παντρεμένη με oriental στοιχεία. Οι στίχοι τους είναι πολιτικής και ριζοσπαστικής
φύσης. Το πρώτο τους ομώνυμο demo κυκλοφορεί το 2009, ενώ λίγο αργότερα έρχεται και η δεύτερη κυκλοφορία με το demo-EP Seeds Of Revolt (2010). Η μπάντα έχει στο ενεργητικό της δεκάδες live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και έχει συμμετάσχει στη μουσική συλλογικότητα Manifesto .Η πιο πρόσφατη δουλειά τους, φέρει τον τίτλο Us Or Them και αποτελεί την πρώτη τους επίσημη full-length κυκλοφορία.

https://www.youtube.com/watch?v=pSrqomGR-JQ&list=PLnZPMGBfef4TyBBnL-qoXAXeECSw8QTp_
https://www.youtube.com/watch?v=2S2jxDGDSNE

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή