Χήρα «ξάφρισε» τα δώρα της νύφης – Bούτηξε φακελάκια με χρηματικά δώρα Reviewed by Momizat on . Σήμερα γάμος γίνεται, όπως λέει και το τραγούδι, στην πόλη της Λάρισας, όμως αυτό που θα μείνει στην ιστορία, σίγουρα, δεν είναι το μυστήριο....Στο εδώλιο μια γ Σήμερα γάμος γίνεται, όπως λέει και το τραγούδι, στην πόλη της Λάρισας, όμως αυτό που θα μείνει στην ιστορία, σίγουρα, δεν είναι το μυστήριο....Στο εδώλιο μια γ Rating: 0

Χήρα «ξάφρισε» τα δώρα της νύφης – Bούτηξε φακελάκια με χρηματικά δώρα

Χήρα «ξάφρισε» τα δώρα της νύφης – Bούτηξε φακελάκια με χρηματικά δώρα

Σήμερα γάμος γίνεται, όπως λέει και το τραγούδι, στην πόλη της Λάρισας, όμως αυτό που θα μείνει στην ιστορία, σίγουρα, δεν είναι το μυστήριο….Στο εδώλιο μια γυναίκα 50 ετών που ήρθε στη Λάρισα ως φιλοξενούμενη και καλεσμένη για να βοηθήσει στη διαδικασία του γάμου.
Το κακό ήταν πως είχε λίγο πιο… μακρύ χέρι από ό,τι χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να λείψουν δώρα- φακελάκια και χρήματα από τσάντες.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από διπλή έρευνα, η νύφη την έπιασε την ώρα που έφευγε, με τα χρήματα να είναι τυλιγμένα και τοποθετημένα στο εσώρουχό της!
Η ίδια χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας εμφανίστηκε μετανιωμένη και είπε πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα που προήλθαν από τα προβλήματα υγείας του άντρα της, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή