Χαιρετιστήριο μήνυμα Reviewed by Momizat on . Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ο ελληνικός λαός έδωσε ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει συμμαχική Κυβέρνηση αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής τραγωδίας, κοινωνική Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ο ελληνικός λαός έδωσε ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει συμμαχική Κυβέρνηση αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής τραγωδίας, κοινωνική Rating: 0

Χαιρετιστήριο μήνυμα

papadopoulos1
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ο ελληνικός λαός έδωσε ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει συμμαχική Κυβέρνηση αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής τραγωδίας, κοινωνικής σωτηρίας, εθνικής αξιοπρέπειας, συνολικής ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ μιάς ρημαγμένης χώρας με χαρισματικό ανθρώπινο δυναμικό και τεράστιες πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες. Ουσιαστικά έκανε μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ανατροπής του συσχετισμού δυνάμεων δεκαετιών, η οποία στηρίζει την ΕΛΠΙΔΑ για πραγματική ΑΛΛΑΓΗ στην Ελλάδα και παρέχει την πυξίδα για την Ευρώπη που ονειρευόμαστε.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες που επέτρεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πρώτη δύναμη και στον Νομό Τρικάλων και να εκλέξει 3 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και μένα. Μας γεμίζει ευθύνες για τη δικαίωση των προσδοκιών που δημιουργήσαμε.
Οφείλουμε να θυμόμαστε : « Ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια εκείνων που έχουν το κουράγιο να ονειρεύονται και αναλαμβάνουν το ρίσκο να ζούν το όνειρό τους».
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή