Χαμός στην Πύλη – Θα σου κάνω τσιγαρίδες με αλευριά! Reviewed by Momizat on . Ο Σάκης Ρουβάς , όπως πάντα, εξαιρετικά ευγενικός ζήτησε να φωτογραφηθεί με τη Μάνη . Η Μάνη Γιαννωτάκη τον ευχαρίστησε πολύ για τα θερμά του λόγια και για να φ Ο Σάκης Ρουβάς , όπως πάντα, εξαιρετικά ευγενικός ζήτησε να φωτογραφηθεί με τη Μάνη . Η Μάνη Γιαννωτάκη τον ευχαρίστησε πολύ για τα θερμά του λόγια και για να φ Rating: 0

Χαμός στην Πύλη – Θα σου κάνω τσιγαρίδες με αλευριά!

Χαμός στην Πύλη – Θα σου κάνω τσιγαρίδες με αλευριά!

Ο Σάκης Ρουβάς , όπως πάντα, εξαιρετικά ευγενικός ζήτησε να φωτογραφηθεί με τη Μάνη .

Η Μάνη Γιαννωτάκη τον ευχαρίστησε πολύ για τα θερμά του λόγια και για να φωτογραφηθεί μαζί του ρώτησε τον μάνατζέρ της Κώστα Μαράβα.

Αφού έλαβε το οκ , ανταπέδωσε στον Σάκη Ρουβά ένα τραγούδι . Άλλαξε το γνωστό άσμα: “θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά” …σε: θα σου κάνω τσιγαρίδες με αλευριά!

Άλλο που δεν ήθελαν δημοτικοί σύμβουλοι του Κώστα Μαράβα το έριξαν στο χορό , εκεί να δείτε τσαχπινιές ο Ούτρας , η σβούρα …Θανασης Γιαννωτακης να φέρνει γύρω-γύρω , μπερδεύτηκε ο Σωτηρης Αγγελης και άρχισε να χορεύει τον αετό , ξεκούφανε τον Ρουβά η Ρούλα Οικονόμου , ο αμετανόητος Πασόκος Άρης Τζάνης έπιασε τον ρυθμό του Carmina Bourana , o παλιός κομμουνιστής Νίκος Τόλιας φώναζε “παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους” ενώ ο Στεφανος Καλαμαρας καμάρωνε το κοκκινο παντελονι του Ρουβά που είναι σαν το δικό του.

Πάει ο Μπρουσιακης με το κλαρίνο από τα γλέντια του Μαραβα!

Μόνο Ρουβάς!

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Kostas Maravas, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή