“Χαμός” …..στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας [ video ] Reviewed by Momizat on . Σκοτωμός χθες βράδυ κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας με αφορμή το... γήπεδο που θα παίζει η ΑΕΦ στη Γ΄ Εθνική. Κι ενώ έρχονταν σε αντιπαρά Σκοτωμός χθες βράδυ κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας με αφορμή το... γήπεδο που θα παίζει η ΑΕΦ στη Γ΄ Εθνική. Κι ενώ έρχονταν σε αντιπαρά Rating: 0

“Χαμός” …..στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας [ video ]

gashj7
Σκοτωμός χθες βράδυ κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας με αφορμή το… γήπεδο που θα παίζει η ΑΕΦ στη Γ΄ Εθνική.

Κι ενώ έρχονταν σε αντιπαράθεση (… κλασσικά!) ο δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης με τον αντιπολιτευόμενο Γιάννη Γεωργολόπουλο, παρενέβησαν σε έντονο ύφος φίλαθλοι της ομάδας και… εγέννετο χάος!… Ακολούθησε ένταση… μακράς διαρκείας, διακοπή του Δ.Σ. και τελικά αποχώρηση της παράταξης Χατζή.

Λίγο αργότερα οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης που είχαν απομείνει ψήφισαν ομόφωνα την άμεση χρηματοδότηση του έργου με το ποσό των 30.000 ευρώ περίπου έτσι ώστε η ομάδα του Δήμου που θα θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική τη νέα σεζόν να λάβει την κατάλληλη άδεια (διαμορφώνοντας αποδυτήρια κ.α.).
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του ΖάρκοNow:

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή