"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Χαρές και… πανηγύρια στο παζάρι των Τρικάλων!

lafarm

Σχετικά άρθρα

pazari4

Με απόφαση του Δήμου Τρικκαίων, κατά το επταήμερο διεξαγωγής του παζαριού θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με μουσική και χορό, με έμφαση στην παράδοση του τόπου μας. Η σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αφορούσε στη διαμόρφωση του προγράμματος και στη συμφωνία για τα όσα παρουσιαστούν στους τρικαλινούς και τυς επισκέπτες, κάθε βράδυ, από τις 14 και 21 Σεπτεμβρίου.

Εμφάνιση PAZARI SISKEPSI.JPG

Στη σύσκεψη αυτή εκπροσωπήθηκαν από τους χοροδιδασκάλους τους οι σύλλογοι: ΧΟΤ, ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΤΡΙΚΚΗ, Πολιτιστικός Σύλλογος Αρδανίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, Πολιτιστικός Σύλλογος Λογγακίου, Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Εστιαιώτιδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου, ΕΛΟΚ, Χορευτικό Συγκρότημα Δήμου Τρικκαίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρχης.

Αποφασίστηκε και συμφωνήθηκε, τα χορευτικά συγκροτήματα να παρουσιάζουν χορούς της περιοχής μας, στις 8 το βράδυ, σύμφωνα με το εξής [πρόγραμμα:

ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Χορευτικό Συγκρότημα Δήμου Τρικκαίων, Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Εστιαιώτιδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αρδανίου

ΠΕΜΠΤΓΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου, ΕΛΟΚ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΧΟΤ, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρχης, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΤΡΙΚΚΗ, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, Πολιτιστικός Σύλλογος Λογγακίου

Τις υπόλοιπες ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ 14, ΤΕΤΑΡΤΗ 16 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 Σεπτεμβρίου), οι τρικαλινοί, από τις 9 το βράδυ και μετά, θα απολαύσουν μουσικές εκδηλώσεις από τη λαϊκή μας μουσική παράδοση. Το πρόγραμμα αποφασίστηκε στη σύσκεψη παρόντων των αντιδημάρχων κ.κ. Βασιλένας Μητσιάδη, Χρυσόστομου Κυρίτση, Γιάννη Κωτούλα και του καλλιτεχνικού διευθυντή του Μουσείου Τσιτσάνη, κ. Στέλιου Καραγιώργου, εκφράζοντας τη συνεργασία των δύο φορέων με τους σημαντικούς χορευτικούς ομίλους – συλλόγους ομάδες – της περιοχής μας. Πάντως το πρόγραμμα αυτό δεν είναι το τελικό, καθώς θα εμπλουτιστεί με πρόσθετες δράσεις.

Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης