Χαρίζονται, από το Hotel Divani Reviewed by Momizat on . Εδώ και μήνες, ένα από τα ιστορικότερα και παλαιότερα ξενοδοχεία των Τρικάλων έκλεισε. Ο λόγος για το Hotel Divani που επί δεκαετίες έφερε τη σφραγίδα του Βαγγέ Εδώ και μήνες, ένα από τα ιστορικότερα και παλαιότερα ξενοδοχεία των Τρικάλων έκλεισε. Ο λόγος για το Hotel Divani που επί δεκαετίες έφερε τη σφραγίδα του Βαγγέ Rating: 0

Χαρίζονται, από το Hotel Divani

Χαρίζονται, από το Hotel Divani

Εδώ και μήνες, ένα από τα ιστορικότερα και παλαιότερα ξενοδοχεία των Τρικάλων έκλεισε. Ο λόγος για το Hotel Divani που επί δεκαετίες έφερε τη σφραγίδα του Βαγγέλη Παπαδημητρίου, που η τραγικότητα της τύχης, σφράγισε με τον θάνατό του, λίγο μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Σήμερα βρίσκεται υπό ανακαίνιση και θα λειτουργήσει υπό νέα διεύθυνση. Αυτό που εξακολουθεί να προσθέτει στα θετικά της ιστορίας αυτού του χώρου, είναι ότι όλα τα χρηστικά είδη που επί πολλά χρόνια αποτελούσαν αντικείμενα λειτουργικότητας, χαρίζονται σε Δημόσια Κοινωφελή Ιδρύματα και Φορείς.

Ήδη ένα μέρος προσφέρθηκε και έπεται συνέχεια. Μια κίνηση αλληλεγγύης και μεγαλείου, στους δύσκολους καιρούς που διέρχονται όλα τα ιδρύματα και οι άνθρωποι που βρίσκουν στήριγμα σε αυτά.
Trikala24.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή