Χαρίζουμε αίμα στα παιδιά της Φλόγα Reviewed by Momizat on . Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς καλεί ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Πρόκειται για αιμοδοσία που θα ξεκινήσει από τις 7 Αυγούστου Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς καλεί ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Πρόκειται για αιμοδοσία που θα ξεκινήσει από τις 7 Αυγούστου Rating: 0

Χαρίζουμε αίμα στα παιδιά της Φλόγα

Χαρίζουμε αίμα στα παιδιά της Φλόγα

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς καλεί ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Πρόκειται για αιμοδοσία που θα ξεκινήσει από τις 7 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Αυγούστου.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία για τα παιδιά της «Φλόγα», θα πρέπει να απευθύνονται για το σκοπό αυτό στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων στο τμήμα Αιμοδοσίας.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Συλλόγου, με στόχο αφενός να συγκεντρωθεί ποσότητα αίματος ικανή να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των παιδιών του συλλόγου, και αφετέρου να φέρει πιο κοντά τους Τρικαλινούς με τους στόχους και τη σημασία της «Φλόγα» στα Τρίκαλα. Η κίνηση από μόνη της εξάλλου, αποδεικνύει ότι η συνδρομή στα παιδιά και τους γονείς που τους χτυπάει ο κεραυνός της νεοπλασματικής ασθένειας, δεν μπορεί να είναι μόνο οικονομική. Η αιμοδοσία είναι μια διαδικασία που δεν κοστίζει παρά μόνο ελάχιστα λεπτά της ώρας, για να προσφέρεις ελπίδα και κουράγιο σε ένα παιδί.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή