Χασίς κρυμμένο σε φορτηγό με καρπούζια Reviewed by Momizat on . Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, κρυμμένη ανάμεσα σε καρπούζια, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από λιμενικούς σε φορτηγό αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας. Κατά Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, κρυμμένη ανάμεσα σε καρπούζια, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από λιμενικούς σε φορτηγό αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας. Κατά Rating: 0

Χασίς κρυμμένο σε φορτηγό με καρπούζια

Χασίς κρυμμένο σε φορτηγό με καρπούζια

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, κρυμμένη ανάμεσα σε καρπούζια, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από λιμενικούς σε φορτηγό αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και συγκεκριμένα σε συρταρωτές θήκες στο εσωτερικό μέρος της οροφής φορτηγού αυτοκινήτου (ψυγείο), το οποίο μετέφερε καρπούζια, 311 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 348 κιλών και 561 γραμμαρίων.

Συνελήφθη ο 50χρονος οδηγός του φορτηγού, ο οποίος επρόκειτο να επιβιβαστεί με το φορτηγό σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, το φορτηγό, μία συσκευή πλοήγησης (GPS), πέντε κινητά τηλέφωνα, καθώς και 850 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντος.

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή