Χατζηγάκης: Ναι στη μετριοπάθεια, όχι στο φανατισμό Reviewed by Momizat on . Με σύνεση και μετριοπάθεια συνεχίζει να πορεύεται ο Χατζηγάκης ο οποίος μένει μακριά από φανατισμούς και λεκτικές ακρότητες παρότι το πολιτικό κλίμα των τελευτα Με σύνεση και μετριοπάθεια συνεχίζει να πορεύεται ο Χατζηγάκης ο οποίος μένει μακριά από φανατισμούς και λεκτικές ακρότητες παρότι το πολιτικό κλίμα των τελευτα Rating: 0

Χατζηγάκης: Ναι στη μετριοπάθεια, όχι στο φανατισμό

Χατζηγάκης: Ναι στη μετριοπάθεια, όχι στο φανατισμό

Με σύνεση και μετριοπάθεια συνεχίζει να πορεύεται ο Χατζηγάκης ο οποίος μένει μακριά από φανατισμούς και λεκτικές ακρότητες παρότι το πολιτικό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων μοιάζει με δυναμίτης.

Ένας νέος πολιτικός που δεν καταφέρεται ποτέ προσωπικά για τους πολιτικούς του αντιπάλους και καταθέτει σοβαρή άποψη μέσα από την αρθρογραφία του σε Αθηναϊκό και τοπικό τύπο.

Ο ίδιος παρότι δεν κατάφερε να εκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές δηλώνει ευγνώμων για την στήριξη των Τρικαλινών συμπολιτών του και συνεχίζει τον αγώνα του με σεβασμό και μετριοπάθεια.

Σε εποχές φανατισμού είναι ένα ρίσκο…

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Η εξαίρεση του Μικέλη

  Σε ορθό δρόμο είναι ο Μικέλης. Οι αρετές της μετριοπάθειας και της λογικής αντιμετώπισης των πραγμάτων χάνονται με το φανατισμό.

  Ως απόγονος μιας οικογένειας με μακρά πολιτική παράδοση και με βασικό στοιχείο την μετριοπάθεια και το ήπιο κλίμα, τη συνεχίζει επάξια.

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή