Χείρα βοηθείας για τους ηλικιωμένους σο Ξυλοπάροικο Reviewed by Momizat on . «Όπου φτωχός και η μοίρα του»…. Ο λόγος για την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη το σπίτι της επταμελούς οικογένειας στο Ξυλοπάροικο από πυρκαγιά που ξέσπασε «Όπου φτωχός και η μοίρα του»…. Ο λόγος για την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη το σπίτι της επταμελούς οικογένειας στο Ξυλοπάροικο από πυρκαγιά που ξέσπασε Rating: 0

Χείρα βοηθείας για τους ηλικιωμένους σο Ξυλοπάροικο

Χείρα βοηθείας για τους ηλικιωμένους σο Ξυλοπάροικο

«Όπου φτωχός και η μοίρα του»…. Ο λόγος για την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη το σπίτι της επταμελούς οικογένειας στο Ξυλοπάροικο από πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγες μέρες.

Η πολύτεκνη οικογένεια, πέραν των υπολοίπων προβλημάτων, έχει να αντιμετωπίσει πια και αυτό της στέγασης, καθώς βρέθηκε χωρίς σπίτι.

Ευαισθητοποιημένη η τοπική κοινωνία από το δυσμενές περιστατικό, τείνει χείρα βοηθείας. Ο Δήμος Τρικκαίων φαίνεται εκ πρώτης πρόθυμος να συνδράμει, όπως και οφείλει να το κάνει, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημίες και να γίνει το σπίτι ξανά κατοικήσιμο. Ηδη στελέχη του Δήμου απευθύνονται σε επιχειρηματίες, εμπόρους, απλούς πολίτες να βοηθήσουν όπως μπορούν, προσφέροντας οικοδομικά υλικά, εργασία, χρήματα, κλινοσκεπάσματα, ρούχα…και ό,τι άλλο μπορεί να αποβεί χρήσιμο.

Αφήστε το σχόλιο σας