"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Χειροπέδες σε “βαρόνο” τη στιγμή που παραλάμβανε πάνω από 250 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα χέρια των αντρών της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης έπεσε ένας 37χρονος Έλληνας «βαρόνος» ναρκωτικών.

Στην Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης είχαν περιέλθει πληροφορίες για την δράση του και είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

Ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος που καταγόταν από την Θεσσαλονίκη και ζούσε στην Αθήνα πλέον, μετά από συνεργασία με τις λιμενικές Αρχές εντοπίστηκε και συνελήφθη στον Πειραιά όταν πήγε να παραλάβει το νομιμοφανές φορτίο φρούτων που είχε έρθει με κοντέινερ από το Εκουαδόρ και συγκεκριμένα μπανάνες, εντός του οποίου υπήρχε κρυμμένη τεράστια ποσότητα κοκαΐνης.

Μετά από έρευνα στο κοντέινερ και στην κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε, κατασχέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, μία συνολική ποσότητα καθαρής λατινοαμερικάνικης κοκαΐνης βάρους 254,5 κιλών η οποία φαίνεται να προοριζόταν για διακίνηση τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Μάλιστα, όταν θα έφτανε στις «πιάτσες» θα κατέληγε «σπασμένη» σε μεγάλο ποσοστό και άρα οι ποσότητες αυτές αλλά και τα κέρδη του κυκλώματος θα εκτοξεύονταν.

Η έρευνα για την δράση του συνεχίζεται τόσο για να διαπιστωθούν όλα τα «πλοκάμια» και οι εμπλεκόμενοι όσο και να προσδιοριστεί ο χρόνος και οι ποσότητες που κατά καιρούς έχει φέρει με αυτόν τον τρόπο, καθώς οι Αρχές εικάζουν ότι το έκανε καιρό, είχαν πληροφορίες γι’ αυτόν το τελευταίο δίμηνο και θεωρούν ότι έχει καταφέρει να ξαναφέρει μεγάλες ποσότητες.

Για την υπόθεση αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας από την οποία ενδεχομένως να προκύπτουν και περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης