Χειροπέδες σε επτά φυγόποινους Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν χθες (03-02-2015) στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν χθες (03-02-2015) στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, Rating: 0

Χειροπέδες σε επτά φυγόποινους

Χειροπέδες σε επτά φυγόποινους

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν χθες (03-02-2015) στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, συνελήφθησαν επτά (7) άτομα.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθη χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης έξι ετών και τριών μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, καθώς και άλλες δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

  • Συνελήφθη χθες το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών για κλοπές.

  • Συνελήφθη χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα.

  • Συνελήφθη χθες το βράδυ στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Επιπρόσθετα, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, συνελήφθησαν ακόμη τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή