Χειροπέδες σε κοινωνική λειτουργό και φαρμακοποιό του Βόλου για διακίνηση χαπιών Reviewed by Momizat on . Χειροπέδες πέρασαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε 55χρονη κοινωνική λειτουργό και σε 33χρονη φαρμακοποιό για διακίνηση ναρκωτικών χαπι Χειροπέδες πέρασαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε 55χρονη κοινωνική λειτουργό και σε 33χρονη φαρμακοποιό για διακίνηση ναρκωτικών χαπι Rating: 0

Χειροπέδες σε κοινωνική λειτουργό και φαρμακοποιό του Βόλου για διακίνηση χαπιών

Χειροπέδες σε κοινωνική λειτουργό και φαρμακοποιό του Βόλου για διακίνηση χαπιών

Χειροπέδες πέρασαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε 55χρονη κοινωνική λειτουργό και σε 33χρονη φαρμακοποιό για διακίνηση ναρκωτικών χαπιών. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 53χρονης γιατρού.

Ειδικότερα, η 55χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς την ώρα που έβγαινε από το φαρμακείο της 33χρονης και στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κουτιά που περιείχαν συνολικά 90 ναρκωτικά χάπια, χωρίς να διαθέτει ιατρική συνταγή. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, το τελευταίο δίμηνο η 55χρονη προμηθεύτηκε ναρκωτικά δισκία από το ίδιο φαρμακείο, προσκομίζοντας έξι ιατρικές συνταγές, οι οποίες είχαν εκδοθεί από την 53χρονη, χωρίς να υπάρχει πραγματική ιατρική ένδειξη.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 55χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 22 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή. Η 55χρονη και η 33χρονη φαρμακοποιός θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Βόλου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή