Χειρόφρενο και από τους φορτηγατζήδες Reviewed by Momizat on . Τον δρόμο των κινητοποιήσεων αναμένεται να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες των φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως, όπως ανακοίνωσαν σήμερα κατά την παρουσία τους στο μπλόκο τ Τον δρόμο των κινητοποιήσεων αναμένεται να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες των φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως, όπως ανακοίνωσαν σήμερα κατά την παρουσία τους στο μπλόκο τ Rating: 0

Χειρόφρενο και από τους φορτηγατζήδες

Χειρόφρενο και από τους φορτηγατζήδες

Τον δρόμο των κινητοποιήσεων αναμένεται να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες των φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως, όπως ανακοίνωσαν σήμερα κατά την παρουσία τους στο μπλόκο της Νίκαιας όπου δήλωσαν την συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους αγρότες.

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών έφτασαν καταχειροκροτούμενοι στον χώρο του μπλόκου κρατώντας πανό, το οποίο ανέγραφε «φορτηγά Δημόσιας Χρήσης έτοιμα για απεργία διαρκείας – μας εξοντώνουν φορολογικό και διόδια».

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Βασίλης Τσιμοράγκας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδας – Δυτικής Μακεδονίας Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης, στη σύσκεψη φορέων υπογράμμισε ότι «τα διόδια αυξήθηκαν κατά 425% από τότε που εφαρμόστηκε το μνημόνιο», ενώ αιτήματα του κλάδου αφορούν και το φορολογικό.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα πανελλαδική σύσκεψη συνδικαλιστικών φορέων των ιδιοκτητών φορτηγών όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ενώ δεν αποκλείεται οι κινητοποιήσεις να ξεκινήσουν κατά την προσεχή εβδομάδα.

(Του Γιάννη Ανδρεάκη larissanet.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή