Χημικά στους εκπαιδευτικούς στα Τέμπη… Reviewed by Momizat on . Συμπλοκές και χημικά στα διόδια του Πυργετού μεταξύ εκπαιδευτικών και αστυνομικών δυνάμεων. Δυνάμεις των ΜΑΤ εμποδίζουν τους εκπαιδευτικούς της βόρειας Ελλάδας Συμπλοκές και χημικά στα διόδια του Πυργετού μεταξύ εκπαιδευτικών και αστυνομικών δυνάμεων. Δυνάμεις των ΜΑΤ εμποδίζουν τους εκπαιδευτικούς της βόρειας Ελλάδας Rating: 0

Χημικά στους εκπαιδευτικούς στα Τέμπη…

Χημικά στους εκπαιδευτικούς στα Τέμπη…
Συμπλοκές και χημικά στα διόδια του Πυργετού μεταξύ εκπαιδευτικών και αστυνομικών δυνάμεων. Δυνάμεις των ΜΑΤ εμποδίζουν τους εκπαιδευτικούς της βόρειας Ελλάδας που είναι από τη μία πλευρά των διοδίων να συνενωθούν με τους εκπαιδευτικούς της Θεσσαλίας και της Αθήνας που είναι από την άλλη πλευρά. Συμμετέχουν και τρικαλινοί εκπαιδευτικοί.

Στο κενό έπεσε το αίτημα των προέδρων ΕΛΜΕ προς την αστυνομία να τους επιτραπεί να συνενωθούν για να κάνουν μία κοινή κινητοποίηση.

Τώρα οι εκπαιδευτικοί Θεσσαλίας κι Αθηνών εξετάζουν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη Λάρισα για να κάνουν εκεί την κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την διαθεσιμότητα.

Νωρίτερα: 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στα διόδια του Πυργετού σταμάτησαν πριν από λίγο τα λεωφορεία με τους εκπαιδευτικούς από την Θεσσαλονίκη που κατευθύνονται στα Τέμπη για να συμμετάσχουν στην πανελλαδική διαμαρτυρία της ΟΛΜΕ γαι τις απολύσεις και την διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία του ThessToday με εκπαιδευτικούς, δυνάμεις των ΜΑΤ σταμάτησαν τα πούλμαν στα διόδια.

Οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ βρίσκονται σε επικοινωνία με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων για να τους επιτρέψουν την διέλευση προς τα Τέμπη.

Από την άλλη πλευρά των διοδίων βρίσκονται λεωφορεία με εκπαιδευτικούς από Λάρισα και Αθήνα.

Μαζί με τους εκπαιδευτικούς από την Θεσσαλονίκη υπάρχουν και σχολικοί φύλακες που μετέβησαν με Ι.Χ.
(Πηγή thesstoday.gr, left.gr, φωτό πρόεδρος ΟΛΜΕ)
ekpaid2

ekpaid1

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή