"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Χθες «πολέμιος» των ΜΑΤ, σήμερα υπερασπιστής τους – Εντυπωσιακή φωτογραφία του νέου υπερ – υπουργού Νίκου Βούτση στην βρετανική ιστοσελίδα Independent

lafarm

Σχετικά άρθρα

0000

Με μια μεγάλη φωτογραφία του νέου Έλληνα υπερ – υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση που τον παρουσιάζει να συγκρούεται με τα ΜΑΤ τον Νοέμβριο του 2013 έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, η βρετανική εφημερίδα Independent γράφει: «Αυτός ο άντρας είναι τώρα υπεύθυνος για την ελληνική αστυνομία».

Το άρθρο αναφέρει ότι εκείνη την περίοδο εκατοντάδες απολυμένοι υπάλληλοι της ΕΡΤ είχαν κάνει «σπίτι» τους το ραδιομέγαρο, το οποίο έκλεισε η τότε κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2013 στο πλαίσιο των μέτρων λιτότητας που εφάρμοσε.

Μέχρι τον Νοέμβριο της ίδιας χρόνιας η κυβέρνηση έστελνε τα ΜΑΤ στο κτήριο για να απομακρυνθούν οι απολυμένοι εργαζόμενοι και ο σημερινός υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλους βουλευτές της αντιπολίτευσης ζητούσαν να εισέλθουν στο κτήριο.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα έχει περάσει χρονικό διάστημα λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς… Μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο Νίκος Βούτσης είναι ο υπουργός Εσωτερικών της νέας κυβέρνησης και μάλιστα ο επικεφαλής της… αστυνομίας!

Το δημοσίευμα επεξηγεί στους Βρετανούς αναγνώστες ότι η θέση του κυρίου Βούτση είναι η αντίστοιχη με του δικού τους «Ηome secretary».

Στο κάτω μέρος του δημοσιεύματος δύο μικρότερες φωτογραφίες εξηγούν το «πριν και το μετά» του νέου Έλληνα υπουργού, πώς άλλαξε άρδην η κατάσταση από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης