"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.7 C
Trikala

Χιλιάδες πτήσεις εσωτερικού από 0 έως 10 ευρώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

aeroplano

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε συνεργασία με αεροπορικές εταιρείες, προχωρά στη διάθεση 15.000 εισιτηρίων σε τιμές από 0 έως 10 ευρώ. Η αγορά των εισιτηρίων καθώς και το αεροπορικό ταξίδι πρέπει να πραγματοποιηθούν στην περίοδο από 13/07/2015 έως και 26/07/2015.

Σε σχετική ανακοίνωση του αεροδρομίου, αναφέρεται πως «στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τη χώρα μας, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στηρίζει τους Έλληνες που βρίσκονται σε ανάγκη να υλοποιήσουν το αεροπορικό ταξίδι τους σε προορισμούς εσωτερικού, συνδράμοντας τις αεροπορικές εταιρείες να διαθέσουν στην αγορά όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια σε εξαιρετικά χαμηλούς ναύλους από 0 ευρώ έως 10 ευρώ.

Για κάθε εισιτήριο απλής μετάβασης κάτω των 10 ευρώ, το αεροδρόμιο προσφέρει στις αεροπορικές εταιρείες 25 ευρώ, με στόχο να εξυπηρετηθούν οι άμεσες ανάγκες μετακίνησης των Ελλήνων, τόσο στους νησιωτικούς όσο και στους ηπειρωτικούς προορισμούς της χώρας μας». Σύμφωνα με το ΑΠΕ, την πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να υποστηρίξουν οι εταιρείες Aegean Airlines & Olympic Air, Ryanair, Astra Airlines, Ellinair, Minoan Airlines, Sky Express και Volotea, οι οποίες θα διαθέσουν στην αγορά συνολικά 15.000 εισιτήρια απλής μετάβασης από 0 ευρώ έως 10 ευρώ.

Μάλιστα η εταιρεία Ryanair σε ανακοίνωσή της αναφέρει «θα προσφέρει στους Έλληνες πολίτες δωρεάν θέσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες, από την Δευτέρα, 13 Ιουλίου μέχρι τις 27 Ιουλίου εφόσον η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας μειώσει το τέλος αεροδρομίου σε 0 ευρώ και ο Αερολιμένας Αθηνών μειώσει τον φόρο αεροδρομίου σε 0 ευρώ για τις συγκεκριμένες πτήσεις εσωτερικού και για την περίοδο δύο εβδομάδων».

Οι συγκεκριμένες δωρεάν θέσεις θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Ryanair.com, μόλις ο Αερολιμένας Αθηνών και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαιώσουν πως στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία και αναστείλουν την επιβολή τελών και φόρων για τους συγκεκριμένους 3 προορισμούς.

Η ανακοίνωση της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας πάντως έρχεται σε αντίθεση με στις πρόσφατες δηλώσεις του διευθύντος συμβούλου της, που καταφέρθηκε εναντίον του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης. «Ο ελληνικός λαός εξέλεξε ένα μάτσο παλαβούς», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Michael O’Leary, μιλώντας στο ιρλανδικό ραδιόφωνο Newstalk και εξαπολύοντας επίθεση εναντίον της χώρας μας.

Χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ως τραγωδία, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να μειωθούν οι συνταξιοδοτήσεις και όσοι βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία πρέπει να δουλέψουν. «Δεν μπορείς να παίρνεις σύνταξη, να κάθεσαι σε μια καφετέρια και να πίνεις καφέ, και να περιμένεις οι Γερμανοί και οι Ιρλανδοί να πληρώσουν για σένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης