Χιλιάδες Τρικαλινοί στον αστερισμό της φτώχειας Reviewed by Momizat on . Ενδεικτικός των προβλημάτων που προκάλεσε η κρίση στην ελληνική κοινωνία, είναι ο αριθμός των τρικαλινών που κατέθεσαν αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα Αντ Ενδεικτικός των προβλημάτων που προκάλεσε η κρίση στην ελληνική κοινωνία, είναι ο αριθμός των τρικαλινών που κατέθεσαν αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα Αντ Rating: 0

Χιλιάδες Τρικαλινοί στον αστερισμό της φτώχειας

anergia-oikonomia-krisi-ellada

Ενδεικτικός των προβλημάτων που προκάλεσε η κρίση στην ελληνική κοινωνία, είναι ο αριθμός των τρικαλινών που κατέθεσαν αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Μόνο σε ένα κεντρικό ΚΕΠ στα Τρίκαλα, αυτό που στεγάζεται στην πρώην Νομαρχία, κατέθεσαν αίτηση περίπου 2000 άτομα. Αν προσθέσουμε, όσους κατέθεσαν αίτηση στο ΚΕΠ του Δημαρχείου, των Δημοτικών Ενοτήτων, των άλλων Δήμων του νομού, το πρόβλημα είναι αυξημένο.

Από την άλλη, όμως, δεν είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιηθούν όλες αυτές οι αιτήσεις, αφού τα κριτήρια του προγράμματος είναι πολύ συγκεκριμένα. Προφανώς, αρκετοί υπέβαλαν τις αιτήσεις, ελπίζοντας σε μια διεύρυνση αυτών των κριτηρίων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή