Χιονίζει στα ορεινά , στους 40 πόντους το ύψος του χιονιού Reviewed by Momizat on . Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βρίσκονται ακροβολισμένα σε ολόκληρο το ορεινό οδικό δίκτυο, ούτως ώστε το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοιχτό Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βρίσκονται ακροβολισμένα σε ολόκληρο το ορεινό οδικό δίκτυο, ούτως ώστε το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοιχτό Rating: 0

Χιονίζει στα ορεινά , στους 40 πόντους το ύψος του χιονιού

0000
Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βρίσκονται ακροβολισμένα σε ολόκληρο το ορεινό οδικό δίκτυο, ούτως ώστε το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοιχτό και να μην υπάρξουν προβλήματα. Το ύψος του χιονιού στον ορεινό όγκο του Νομού φτάνει του 40 πόντους ενώ σε αρκετά σημεία ξεπερνά τους 60 .
000

Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, χρειάζεται βέβαια προσοχή διότι παντού καραδοκεί ο κίνδυνος λόγω του παγετού. Λόγω των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών τη νύχτα και κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, επισημαίνεται ότι η προσοχή των οδηγών πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένη για φαινόμενα παγετού, ενώ επιβάλλεται να υπάρχουν αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλα τα οχήματα για κάθε ενδεχόμενο.

0000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή