Χιονίζει στα Τρίκαλα , απαραίτητες οι αλυσίδες στα ορεινά Reviewed by Momizat on . Ασθενή χιονόπτωση σημειώνεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης σε διάφορες περιοχές του Νομού Τρικάλων , ενώ λίγο μετά τις 11:00 οι πρώτες νιφάδες έκαναν την εμφάνι Ασθενή χιονόπτωση σημειώνεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης σε διάφορες περιοχές του Νομού Τρικάλων , ενώ λίγο μετά τις 11:00 οι πρώτες νιφάδες έκαναν την εμφάνι Rating: 0

Χιονίζει στα Τρίκαλα , απαραίτητες οι αλυσίδες στα ορεινά

000000
Ασθενή χιονόπτωση σημειώνεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης σε διάφορες περιοχές του Νομού Τρικάλων , ενώ λίγο μετά τις 11:00 οι πρώτες νιφάδες έκαναν την εμφάνισή τους και μέσα στα Τρίκαλα.
Στα ορεινά οι αλατιέρες έχουν πιάσει ήδη δουλειά, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα .
Αλυσίδες θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι οδηγοί που θα κινηθούν προς τα χωριά του Ασπροποτάμου ενώ σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με τον αντιπεριφερειάρχη να εφιστά την προσοχή στους οδηγούς οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των ανδρών της τροχαίας.
000000
Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προβλέψει δυσμενείς καιρικές συνθήκες τις επόμενες ώρες . Οι προβλέψεις περιλαμβάνουν κατά βάση χιονόπτωση και εξαιρετικά χαμηλές (κάτω από το μηδέν) θερμοκρασίες, ακόμη και την ημέρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή