Χιούμορ και σαρκασμός, αλλά και ενδοκυβερνητική διαφωνία για την απίστευτη αφίσα της ΝΔ Reviewed by Momizat on . Το χιούμορ των ελλήνων χρηστών του διαδικτύου ενεργοποίησε η -με προεκλογικό άρωμα- αφίσα της ΝΔ για την επιστροφή 17,7 εκατομμυρίων ευρώ από τις μίζες στον ελλ Το χιούμορ των ελλήνων χρηστών του διαδικτύου ενεργοποίησε η -με προεκλογικό άρωμα- αφίσα της ΝΔ για την επιστροφή 17,7 εκατομμυρίων ευρώ από τις μίζες στον ελλ Rating: 0

Χιούμορ και σαρκασμός, αλλά και ενδοκυβερνητική διαφωνία για την απίστευτη αφίσα της ΝΔ

Χιούμορ και σαρκασμός, αλλά και ενδοκυβερνητική διαφωνία για την απίστευτη αφίσα της ΝΔ

ndΤο χιούμορ των ελλήνων χρηστών του διαδικτύου ενεργοποίησε η -με προεκλογικό άρωμα- αφίσα της ΝΔ για την επιστροφή 17,7 εκατομμυρίων ευρώ από τις μίζες στον ελληνικό λαό.

Το τουίτερ έχει κατακλύσει από σχόλια που ξεκινούν το «με εντολή Σαμαρά», και ακολουθούν ό,τι μπορεί να βάλει η φαντασία του καθενός.

Όμως η αφίσα προκάλεσε και την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο επιτίθεται εναντίον του πρωθυπουργού και της ΝΔ κάνοντας λόγο για τακτικές Μαυρογιαλούρου.

Σε σχόλιο του στα social media ο «πράσινος» βουλευτής Δημήτρης Καρύδης -Διευθυντής Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε συγκεκριμένα:

“Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η Ν.Δ. επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες.

Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου.

Ας μαζέψει η ηγεσία της Ν.Δ. τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό”.

Ακολουθούν μερικά σχόλια σε φωτογραφία…
sam

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή