Χιόνισε – επιτέλους – στον νομό, χωρίς προβλήματα προς το παρόν Reviewed by Momizat on . Με χιονόπτωση, έστω και αργά, μας αποχαιρετά ο Γενάρης. Στα ορεινά του νομού χθες χιόνισε, όχι μόνο σε μεγάλο υψόμετρο, αλλά και χαμηλότερα, προς Ελάτη. Παρότι Με χιονόπτωση, έστω και αργά, μας αποχαιρετά ο Γενάρης. Στα ορεινά του νομού χθες χιόνισε, όχι μόνο σε μεγάλο υψόμετρο, αλλά και χαμηλότερα, προς Ελάτη. Παρότι Rating: 0

Χιόνισε – επιτέλους – στον νομό, χωρίς προβλήματα προς το παρόν

Χιόνισε – επιτέλους – στον νομό, χωρίς προβλήματα προς το παρόν

Με χιονόπτωση, έστω και αργά, μας αποχαιρετά ο Γενάρης. Στα ορεινά του νομού χθες χιόνισε, όχι μόνο σε μεγάλο υψόμετρο, αλλά και χαμηλότερα, προς Ελάτη. Παρότι το χιόνι “έπιασε’ αμέσως, η χιονόπτωση δεν ήταν συνεχής, για να κατορθώσει να προσφέρει χαρά στα παιδιά και πονοκέφαλο στον Χρ. Μιχαλάκη.
Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία για επίσκεψη στα ορεινά του νομού μας και σήμερα, για εκδρομή και όμορφες στιγμές.
Εξάλλου, σύμφωνα με τις προβλέψεις, μέχρι αργά το πρωί θα χιονίζει, ενώ αργότερα, κυρίως προς τα πεδινά, θα υπάρχει απλώς συννεφιά ή και κάποια διαστήμαα με λίγο ήλιο. Στα πεδινά, επίσης, η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή, ενώ στα ορεινά σαφώς κάτω του μηδενός το πρωί και το βράδυ.
Η – τρόπος του λέγειν – κακοκαιρία, θα συνεχιστεί αύριο μόνο στα ορεινά, χωρίς απαραιτήτως να χιονίζει, ενώ κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι οι χαμηλές – αλλά όχι απαγορευτικές για δραστηριότητες – θερμοκρασίες. Πάντως, μέχρι τώρα δεν νιώσαμε κρύο. Κάτι που ευνόησε το μειωμένο εισόδημα όλων και προοιωνίζεται ένα ήπιο καλοκαίρι, αλλά που σαφώς αποτελεί πρόβλημα για την υγεία μας, λόγω της μη εξάλειψης μικροβίων και της πιθανής έλλειψης επαρκών ποσοτήτων νερού το καλοκαίρι για την άρδευση. Φυσικά, ο χειμώνας δεν έχει τελειώσει ακόμη.
* ΦΩΤΟ: St. George Hotel ση Χρυσομηλιά η κεντρική και οι δύο πρώτες, Ξενώνας ΦΙΛΟΚΩΣΤΑ στο Περτούλι οι επόμενες δύο

xioni

xioni2

xioni3

xioni4

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή