"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

ΧΟΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΗΣΑΪΑ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ-ΜΑΡΙΑ ΔΙΠΛΑ και Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΔΗΣ – Ρομαντικός γάμος στην Κομοτηνή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ζευγάρι μηχανικοί όπως και οι κουμπάροι, έδεσαν ένα στεριωμένο γάμο που βασίστηκε στον έρωτά τους κατά την διάρκεια του μεταπτυχιακού τους στην πολυτεχνική  Σχολή της Ξάνθης Όλα έγιναν με μέτρο, ποιότητα, φαντασία και πολύ χαρά, κάνοντας τις οικογένειες Δημήτρη Πολιτειάδη και Θανάση Δίπλα να   απολαύσουν την γαμήλια τελετή και την δεξίωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά τους Βασίλη και Πηνελόπη-Μαρία

Σε ολόλευκο περιβάλλον υπό το φως των κεριών, με εκατοντάδες καλεσμένους  και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έγινε στην Κομοτηνή στον καθεδρικό ναό ο γάμος του μηχανολόγου μηχανικού Βασίλη Πολιτειάδη, γιου του αντιδημάρχου οικονομικών Κομοτηνής Δημήτρη Πολιτειάδη με και της εκλεκτής της καρδιάς του Πηνελόπης-Μαρία Δίπλα πολιτικού μηχανικού από τα Τρίκαλα.

peny

Το ταιριαστό ζευγάρι γνωρίστηκε κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του στην Ξάνθη και από τότε ο έρωτάς τους σφράγισε την απόφαση νάναι για πάντα μαζί. Ο γάμος τους αληθινό γεγονός  χαράς προσέλκυσε συγγενείς από την Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη και αλλού και εκατοντάδες προσκεκλημένους επιχειρηματίες, επιστήμονες, αυτοδιοικητικούς κ.ά.

Η λυγερόκορμη εντυπωσιακή νύφη με ολόλευκο νυφικό γαλλική δαντέλα, δημιουργία της εξαιρετικής Ντενίζ Eλευθερίου, ήταν επιλογή της νύφης, έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της στην εκκλησία όπου την περίμενε στα σκαλοπάτια ο γαμπρός με τους γονείς και μια στενή παρέα φίλων του για να την οδηγήσει στο ναό.

gamos-peni

Η Ντενίζ εξ άλλου είναι καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας, με πολλές προσωπικές κολεξιόν στο ενεργητικό της ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ σπούδασε στο Μιλάνο σχέδιο μόδας και styling στο περίφημο Instituto Marangoni, απόφοιτοι του οποίου είναι οι Dolce & Cabbana, Moschino κ.ά. Εδώ και δεκατρία χρόνια διατηρεί το δικό της ατελιέ στη Θεσσαλονίκη έχοντας αποκτήσει πιστό κοινό όχι μόνο για τα νυφικά που σχεδιάζει αλλά και για τα ρούχα.

Ο γαμπρός ιδιαίτερα κομψός με κοστούμι από τις προτάσεις του καταστήματος Ματεοσιάν έλαμπε από ευτυχία και φυσικά το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι καλοδέχθηκαν οι προσκεκλημένοι με χειροκροτήματα και επευφημίες. Το μυστήριο  του γάμου τέλεσε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης πατήρ Παΐσιος Ασμανίδης ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη κ. Παντελεήμονος που απουσίαζε εκτός Κομοτηνής και διάβασε τις προσωπικές του ευχές στο ζευγάρι. Άψογοι στα καθήκοντά τους ως κουμπάροι ήταν οι συμφοιτητές και φίλοι του γαμπρού και της νύφης  Θεόδωρος Συμεωνίδης και Ευαγγελία Ανδρεάδου, μηχανικοί επίσης. 

Μετά το μυστήριο στον κατάμεστο καθεδρικό ναό  Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  το ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους του στην πολυτελή αίθουσα «Αστραία» στον  Ίασμο Ροδόπης όπου ο Κώστας Παχούμης είχε επιμεληθεί την ατμόσφαιρα, το στολισμό των τραπεζιών με κεριά και ερωτική ατμόσφαιρα, ενώ το μενού άφησε ικανοποιημένους τους πάντες. 

penny-a

 

Η μουσική εναλλασσόταν ενώ οι νεόνυμφοι ο Βασίλης και η Πέννυ χόρεψαν ένα τρυφερό μπλουζ στο γνωστό τραγούδι του  Leonard Cohen “dance me to the end of love” κάτω από τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.   H πίστα δεν άδειαζε από κόσμο μέχρι τις 6 το πρωί αφού το γαμήλιο γλέντι ήταν τρικούβερτο.  Εναλλασσόταν θρακιώτικα παραδοσιακά τραγούδια αλλά  και σαρακατσάνικα λόγω της καταγωγής της νύφης όμως κι ένα άλλο ρεπερτόριο με ξένα, ευρωπαϊκά, ροκ, και ελληνικά λαϊκά δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς να χορέψουν αποκαλύπτοντας την χορευτική τους δεινότητα.

 

Έρευσε το κρασί, το ούζο και το τσίπουρο επιβεβαιώνοντας τη χαρά του γάμου στο νεανικό ταιριαστό γάμο όπου οι γονείς έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να ικανοποιηθούν όλοι στη μεγαλειώδη αυτή στιγμή των παιδιών τους.  Ιδιαίτερα διαχυτικοί ο Δημήτρης Πολιτειάδης και η σύζυγός του Καλυψώ και πολύ κομψοί δέχθηκαν πολλές ευχές από τους παρισταμένους φίλους δεκαετιών για το γάμο  του γιου τους Βασίλη που αυξάνει την οικογένεια και έχουν την χαρά να καμαρώνουν το ζευγάρι που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας όπου κι επέλεξε να μείνει μονίμως. 

xristina

Στιγμές χαράς κι ευτυχίας που μένουν ανεξίτηλα στη σκέψη όσων τις έζησαν.

XΡΙΣΤΙΝΑ – ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ

 

www.xronos.gr

Ρεπορτάζ:  Σταύρος Φανφάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης