Χορεύοντας για τη ΦΛΟΓΑ Reviewed by Momizat on . Όλοι οι χορευτές της σχολής χορού Dance Art Natalie θα βρεθούν στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013, στις 6:00 Όλοι οι χορευτές της σχολής χορού Dance Art Natalie θα βρεθούν στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013, στις 6:00 Rating: 0

Χορεύοντας για τη ΦΛΟΓΑ

Χορεύοντας για τη ΦΛΟΓΑ

flogaΌλοι οι χορευτές της σχολής χορού Dance Art Natalie θα βρεθούν στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013, στις 6:00 το απόγευμα για να ζωντανέψουν χορευτικά και μουσικά το παραμύθι Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα».

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά στο σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένες «ΦΛΟΓΑ».

Η Φλόγα ιδρύθηκε το 1982 από γονείς, στο Νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού με τη βοήθεια των γιατρών και των νοσηλευτών. Πρόσφατα με τροποποίηση στο καταστατικό  η Φλόγα έγινε Σύλλογος γονιών παιδιών και εφήβων.

Σήμερα η Φλόγα είναι Πανελλήνιος Σύλλογος και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα με αιρετούς εκπροσώπους στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας. Στα Τρίκαλα υπεύθυνη της ΦΛΟΓΑΣ είναι η κ. Ευαγγελία Γκρόπα και πέρα από τις οικογένειες που δέχθηκαν το χτύπημα του «κεραυνού» και συμμετέχουν, το σύλλογο πλαισιώνουν και εθελοντές.

Η ΦΛΟΓΑ βρίσκεται τριάντα ένα χρόνια τώρα δίπλα στο παιδί που είχε την ατυχία να νοσήσει, δίπλα στις οικογένειες, δίπλα στους ανθρώπους που πονούν και αγωνιούν, έχοντας ουσιαστική παρουσία και δυνατότητα παρέμβασης στα θέματα της ιατρικής ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών.

Η Σχολή χορού Dance Art Natalie, της κ. Όλγας Παππά και Ναταλίας Διβάνη βρίσκεται χρόνια τώρα κοντά στη ΦΛΟΓΑ, αρωγός στις προσπάθειες του συλλόγου.

Η εκδήλωση της Δευτέρας εντάσσεται σε αυτή τη λογική και επιχειρεί, πέραν της ψυχαγωγίας των παιδιών αλλά και όλων των Τρικάλων να ενημερώσει για τη ΦΛΟΓΑ και το έργο της.

Η είσοδος στην εκδήλωση ανέρχεται σε 5 ευρώ.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή