Χορεύοντας με τον κορονοϊό Reviewed by Momizat on . Δυστυχώς η κυβέρνηση μετά την κλειστοφοβική αντιμετώπιση του πρώτου κύματος, άφησε ανοχύρωτο το ΕΣΥ αν και υπήρχε χρόνος αναδιοργάνωσης. Κώστας Κωστούλας Μειώσα Δυστυχώς η κυβέρνηση μετά την κλειστοφοβική αντιμετώπιση του πρώτου κύματος, άφησε ανοχύρωτο το ΕΣΥ αν και υπήρχε χρόνος αναδιοργάνωσης. Κώστας Κωστούλας Μειώσα Rating: 0

Χορεύοντας με τον κορονοϊό

Χορεύοντας με τον κορονοϊό

Δυστυχώς η κυβέρνηση μετά την κλειστοφοβική αντιμετώπιση του πρώτου κύματος, άφησε ανοχύρωτο το ΕΣΥ αν και υπήρχε χρόνος αναδιοργάνωσης.

Κώστας Κωστούλας

Μειώσανε περαιτέρω κατά 850 συνολικά εκατομμύρια τον προϋπολογισμό για την υγεία και επέτρεψαν στις ιδιωτικές κλινικές να θησαυρίζουν στην πλάτη των πολιτών που αποκλείστηκαν από τις δημόσιες δομές υγείας.

Όσο αφορά τον εθνικό στόχο του εμβολιασμού, για να διασφαλίσεις τη συμμετοχή των πολιτών σε μια κοινή μάχη πρέπει πρώτα απ’ όλα να κερδίσεις την καρδιά τους.

Δεν έχει αντιπάλους απέναντι της η κυβέρνηση που πρέπει να τους… αποπροσανατολίσει, αλλά πολίτες που θέλει συμμάχους.

Χρειάζεται εθνική συνεννόηση, τόλμη, φωτεινά πρόσωπα, ειδικούς, που θα βγουν μπροστά, θα εμπνεύσουν και θα αποφασίσουν.

Ούτε μικρομεσαίους υπουργίσκους ούτε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.

Οι περιπτώσεις του αρνητή εμβολιαστή Μητροπολίτη και του επίσης αρνητή Γιώργου Τράγκα, είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον εμβολιασμό.

Θέλει αυτό που δεν καταφέραμε να κάνουμε ποτέ.

Να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις μας και να καταστρώσουμε ένα σχέδιο επιβίωσης και επανόρθωσης.

Κώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή