Χορεύουν οι Μαυρελίτες της Αθήνας Reviewed by Momizat on . Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαυρελιωτών Τρικάλων διοργανώνει και φέτος τον ετήσιο χορό του Συλλόγου για τους Μαυρελίτες της Αθήνας. Θα πραγματοποι Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαυρελιωτών Τρικάλων διοργανώνει και φέτος τον ετήσιο χορό του Συλλόγου για τους Μαυρελίτες της Αθήνας. Θα πραγματοποι Rating: 0

Χορεύουν οι Μαυρελίτες της Αθήνας

Χορεύουν οι Μαυρελίτες της Αθήνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαυρελιωτών Τρικάλων διοργανώνει και φέτος τον ετήσιο χορό του Συλλόγου για τους Μαυρελίτες της Αθήνας. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, από ώρα 12:30 στο Ξενοδοχείο «NOVUS HOTEL» Καρόλου 23, στην Πλατεία Καραϊσκάκη τηλ: 2111053000, απέναντι από το θέατρο της ΒΕΜΠΟ. Θα υπάρχει φαγητό «ΜΠΟΥΦΕ» και χορός, από το μουσικό συγκρότημα που το αποτελούν: Αθανασιάς Βασίλης Βιολί, Κόπανος Τάσος Κλαρίνο, Φελέκης Αποστόλης Κιθάρα, Κουτούζος Στάθης Ντέφι-Τουμπερλέκι, Κόπανος Στέφανος Τραγούδι.

Το τραπέζι θα είναι ιδιαιτέρως προσεγμένο και πλούσιο τραπέζι.

Τιμή για όλα αυτά (φαγητό-ποτά) μόνο 19 Ευρώ το άτομο. Τα παιδιά 10 Ευρώ το καθένα.

Δηλώσεις συμμετοχής σε ένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, το αργότερο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα στην γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή