Χορωδιακή συνάντηση στον μύλο των ξωτικών Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη χαρά ο Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων σε συνεργασία με την καλλιτεχνική οργανωτική επιτροπή του Μύλου Με μεγάλη χαρά ο Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων σε συνεργασία με την καλλιτεχνική οργανωτική επιτροπή του Μύλου Rating: 0

Χορωδιακή συνάντηση στον μύλο των ξωτικών

Χορωδιακή συνάντηση στον μύλο των ξωτικών

Με μεγάλη χαρά ο Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων σε συνεργασία με την καλλιτεχνική οργανωτική επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών, διοργανώνουν την «1η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση & 7η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 στο Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας η συμμετοχή Χορωδιών κάθε μουσικού ύφους, να λάβουν μέρος σ’αυτή τη Χορωδιακή Συνάντηση και να πλαισιώσουν καλλιτεχνικά τις εκδηλώσεις του Μύλου των Ξωτικών.

Συμμετοχές – Πληροφορίες:

Παρακαλούνται οι ενδιαφέρομενοι να χρησιμοποιήσουν έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως τη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013.

Ηλ. Ταχυδρομείο: choirtrik@yahoo.gr, eleniziaka@yahoo.gr

Τηλέφωνα:

  • Ζιάκα Ελένη, Καλλιτεχνική Διευθύντρια – Μαέστρος ΔΧΤ, 6974648801
  • Μωϋσιάδης Αθανάσιος, Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων – Γραμματέας ΔΧΤ, 6973986456

Ιστοσελίδα: www.municipalchoirtrikala.com

Facebook: www.facebook.com/TheMunicipalChoirOfTrikala

(Από τον Δήμο Τρικκαίων)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή