ΧΟΤ: Ο χορός είναι ζωή! Reviewed by Momizat on . Χορός είναι η αποτύπωση και ο αντικατοπτρισμός της ψυχής πάνω στην κίνηση του κορμιού! Δεν είναι βήματα που τα μετράς , είναι ρυθμός που τον ακούς με την ψυχή κ Χορός είναι η αποτύπωση και ο αντικατοπτρισμός της ψυχής πάνω στην κίνηση του κορμιού! Δεν είναι βήματα που τα μετράς , είναι ρυθμός που τον ακούς με την ψυχή κ Rating: 0

ΧΟΤ: Ο χορός είναι ζωή!

ΧΟΤ: Ο χορός είναι ζωή!
Χορός είναι η αποτύπωση και ο αντικατοπτρισμός της ψυχής πάνω στην κίνηση του κορμιού! Δεν είναι βήματα που τα μετράς , είναι ρυθμός που τον ακούς με την ψυχή και τον ζωγραφίζεις με την κίνηση του κορμιού! Είναι ιεροτελεστία, τρόπος εξωτερίκευσης συναισθημάτων, είναι η ίδια η ζωή!

Γιατί ο χορός είναι ζωή! Όλα τα προαναφερθέντα έχει ενστερνιστεί και ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων και έχει κάνει το χορό μύηση στην καλαισθησία, κατήχηση στο ωραίο! Λαός χωρίς παρελθόν είναι δέντρο χωρίς ρίζα! Έτσι το ταξίδι στο απώτερο παρελθόν, στο οποίο μας μεταφέρει ο ΧΟΤ, είναι η αφορμή για την αγωγή της ψυχής, να ικανοποιήσουμε την ακοή και την όραση μας και τέλος να θυμηθούμε τις ευεργετικές, πολιτισμικές και ”ιαματικές” ιδιότητες του χορού!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή