Χρήματα για την Αντικαρκινική Εταιρία ζητά ο Μ. Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Την οικονομική ενίσχυση τη Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ζητά από τον υπουργό Υγείας, ο Μ. Ταμήλος. Ο βουλευτής της ΝΔ απηύθυνε ερώτηση προς τον κ. Γεωργιά Την οικονομική ενίσχυση τη Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ζητά από τον υπουργό Υγείας, ο Μ. Ταμήλος. Ο βουλευτής της ΝΔ απηύθυνε ερώτηση προς τον κ. Γεωργιά Rating: 0

Χρήματα για την Αντικαρκινική Εταιρία ζητά ο Μ. Ταμήλος

Χρήματα για την Αντικαρκινική Εταιρία ζητά ο Μ. Ταμήλος

Την οικονομική ενίσχυση τη Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ζητά από τον υπουργό Υγείας, ο Μ. Ταμήλος. Ο βουλευτής της ΝΔ απηύθυνε ερώτηση προς τον κ. Γεωργιάδη, αναφέροντας τα εξής:

 

Κύριε Υπουργέ,

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συμπλήρωσε 55 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας και δίνει τη μάχη για την πρόληψη του καρκίνου. Όλα αυτά τα χρόνια έχει επιτελεστεί ένα τεράστιο έργο που ως αποτέλεσμα να σωθούν χιλιάδες πολιτών από την επάρατο ασθένεια.

Ασφαλώς θα είχε επιτελεστεί μεγαλύτερο έργο ένα ήταν δυνατόν να υπάρχει οικονομική ενίσχυση από τα έσοδα του Αντικαρκινικού Εράνου, ο οποίος έχει αποθεματικό σήμερα 2.700.000 €.

Είναι εύλογο να διερωτάται κανείς γιατί αυτό δεν γίνεται έτσι ώστε να πολλαπλασιαστεί το θετικό έργο της Ε.Α.Ε. Προτείνω την καθιέρωση έκτακτης επιχορήγησης ανά έτος, ως ποσοστό του ετησίου αποτελέσματος του Αντικαρκινικού Εράνου.

 

ΕΡΩΤΩΤΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1.  Έχει αξιολογήσει το Υπουργείο Υγείας την συμβολή της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας αυτά τα 55 χρόνια και ποια είναι η εκτίμησή σας;

2.  Προτίθεστε να ενισχύσετε οικονομικά την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και με ποιο τρόπο;

 

O ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ Κ. ΤΑΜΗΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Αφήστε το σχόλιο σας