"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Χρήστος Γκίμτσας: Μάλλον θέλουν να μας τρελάνουν!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τελικά το ζήσαμε και αυτό.
Στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ (λέγε με ΠΑΣΟΚ), σκίζονται με αλληλοκατηγορίες και αντεπιθέσεις.

Ο Λοβέρδος βρίσκεται κρεμασμένος στα μανταλάκια με υποψία ενοχής,σχετικά με το λεγόμενο σκάνδαλο NOVARTIS.


Το ΚΙΝΑΛ, απάντα με το πολυγωνικό σκάνδαλο Πετσίτη- Παπά-
Αρτεμίου- Λαυρεντιάδη, αλλά και με την πρόσφατη υπόθεση
Ξεπαπαδέα, την γ.γ. κατά της διαφθοράς.
Προηγουμένως ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε καταγγείλει μαζί Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, για τις‘’πέτσινες’’ και ανεξόφλητες κομματικές δανειοδοτήσεις από τις Ελληνικές τράπεζες.


Επ’ αυτού το ΚΙΝΑΛ ανταπαντά πως οι γραμματείς και φαρισαίοι που ζητούσαν , υπόγραφαν, και εκταμίευαν τα πασοκικά δάνεια, στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ ζουν και ‘’βόσκουν’’ σήμερα.


Και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου και
Παπαντωνίου, το ΚΙΝΑΛ ( λέγε με ΠΑΣΟΚ) ανταπαντά με τα κυβερνητικά πεπραγμένα στην τράπεζα Αττικής , στις χαρισματικές εγγυητικές επιστολές σε υμετέρους, και όλα αυτά και με ολίγον Πολάκη.

Μέσα σε όλον αυτό τον κουρνιαχτό, ο ΣΥΡΙΖΑ κηρύσσει πανστρατιά προοδευτικών η δήθεν προοδευτικών δυνάμεων , προφανώς για την πολιτική επιβίωση του ( να μην κρυβόμαστε τώρα), προσπαθώντας να διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ και τις ‘’άλλες δημοκρατικές δυνάμεις’’.


Από την άλλη η Φώφη καταγγέλλει τον Αλέξη, πως κήρυξε ‘’πολιτικό συσσίτιο’’ για όλα τα πολιτικά ανέστια και ορφανά, όπως τα αποκαΐδια του Τσοχατζόπουλου, τον ‘’σαχλαμάρα Τζουμάκα’’ και τους κηπουρούς του ΓΑΠ, Ξενογιαννακοπούλου και Ραγκούση. Χώρια τα άλλα για πολιτική επιβίωση λιγούρια, όπως τα ‘’λοιπά’’ των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή, εδώ , τοπικά, στα αγαπημένα Τρίκαλα, το σκηνικό ανάμεσα στον ντόπιο ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι ειδυλλιακό, σχεδόν αγαπησιάρικο, μέσα στα πλαίσια της ήδη εξαγγελθείσας συνεργασίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Τι ομονοήσεις, τι βαφτίσια προοδευτικών συνεργασιών , τι όρκοι δημοκρατικής σύμπραξης με φερτικούς πρωτοκλασάτους μάρτυρες, όπως Ο Παπαδημούλης και η ‘’κηπουρός’’ Ξενογιανακοπούλου.

Να χαίρεσαι εκεί κατά φρούριο μεριά, να βλέπεις ανάμεσα στα
φραπόγαλα και καπουτσίνους, τις ομονοήσεις και τον ‘’πολιτικό
πολιτισμό ΄΄ και άσε να κουρεύονται ο Αλέξης και η Φώφη.


Να χαίρεσαι να βλέπεις σφιχταγκαλιάσματα και φωτογραφήσεις
ανάμεσα σε πρόσωπα, που μέχρι προχτές χαρακτήριζαν οι μεν τους δε, λαμόγια, οικογενειοκράτες και κλέφτες, λες και όλα ξεχάστηκαν ως δια μαγείας.


Αν σας ρωτήσει τώρα ο ανυποψίαστος «Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά, πως γίνεται οι ίδιοι άνθρωποι στις αυτοδιοικητικές εκλογές να πάνε χέρι ,χέρι και στις πολιτικές να αλληλοσπαράζονται και να
αλληλοκατηγορούνται;», και εσείς απαντήσετε πως όλα αυτά
παραπέμπουν σε σχιζοφρένεια, δεν θα έχετε άδικο.


Αν τελικά οι αυτοδιοικητικές και οι πολιτικές εκλογές γίνουν
συγχρόνως, θα ζήσουμε σκηνές ‘’ροκ’’. Οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια
στελέχη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΚΙΝΑΛ ( λέγε με ΠΑΣΟΚ) στο ένα μπαλκόνι θα αγκαλιάζονται και στο άλλο θα βρίζονται και από κάτω το ίδιοι ακροατήριο που θα βρίσκεται σε κατάσταση διπολικής διαταραχής!


Η απάντηση για όλα αυτά τα ‘’σημεία και τέρατα’’, ήδη κυκλοφορεί στα παράλια της Ασκληπιού.


Ο ΣΥΡΙΖΑ τοπικά, και όχι μόνο, στάθηκε ανίκανος να εμφανίσει
αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο και για να κρύψει την γύμνια του και να αποφύγει το εκλογικό ξεβράκωμα, κρύφτηκε μέσα στο προερχόμενο από το ΚΙΝΑΛ ( είπαμε, λέγε με ΠΑΣΟΚ) ψηφοδέλτιο με το πρόσχημα την σύμπραξη των τοπικών προοδευτικών δυνάμεων , τρομάρα τους.
Η ‘’παρά φύση ΄΄ συνεργασία, ήδη κατασκευασμένη χρησιμοποιείται και σαν όχημα για να ενταχθεί στο πολιτικό ψηφοδέλτιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός γόνος , αγνώστων προσόντων, γνωστής ‘’Αγιας’’ πατερναλιστικής οικογένειας, που το επιθυμεί διακαώς και λέγεται ότι θερμοπαρακαλεί γι’ αυτό.

Και αν απορείτε πως στήθηκε αυτό το colpo grosso, τα ίχνη οδηγούν σε γνωστό imitation Μακιαβέλι, συγγενή της ‘’Αγιας Οικογένειας’’, σε συνεργασία με πολιτικό λαγό ,συριζαίικης προέλευσης.

Christos.gim@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης