"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.2 C
Trikala

Χρήστος Λάππας: Aρνιέμαι τη βράβευση διότι πρέπει όλοι μας να υπερασπιζόμαστε το σεβασμό στην αλήθεια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από την δημοτική αρχή κλήθηκαν να βραβευτούν οι πρώην δήμαρχοι που συνέβαλλαν στην δημιουργία του Μουσείου Τσιτσάνη. Μετά τον Γιώργο Σπαθή και τον Μιχάλη Ταμήλο ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Λάππας ανέβηκε στην εξέδρα της εκδήλωσης στο Μουσείο Τσιτσάνη χωρίς όμως, να παραλάβει το βραβείο τονίζοντας ότι «θα μου επιτρέψετε να αρνηθώ τη βράβευση για τα όσα παραβατικά συνέβησαν στα χθεσινά εγκαίνια. Τόσο από τον δήμαρχο που μας έβαλε όλους σε ένα τσουβάλι αλλά κυρίως για τα όσα είπαν οι κυρίες Μαντζανά και Μενδώνη», προσθέτοντας: «Κι αν ο δήμαρχος έχει κάποια δικαιολογητικά γιατί δεν ήξερε τη ζώσα πραγματικότητα, αυτά δεν ισχύουν για τις κυρίες Μαντζαντά και Μενδώνη διότι ήξεραν από πρώτο χέρι ποιος πήρε την απόφαση. Ποιος έσωσε τον πάνω όροφο από το ΚΑΣ που ήθελε να τον γκρεμίσει. Ποιος ενέταξε το μουσείο στο πρόγραμμα και ποιος έσωσε το οθωμανικό λουτρό… Και επειδή πρέπει όλοι μας υπερασπιζόμαστε το σεβασμό στην αλήθεια και την πραγματικότητα από οποιοδήποτε κηλιδοποιούς της πραγματικότητας, θα μου επιτρέψετε να μην αποδεχθώ τη βράβευση».

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το να προσβάλλεις την κυρία Μαντζάνα που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον τομέα της στην ευρύτερη κοινωνία δεν σε τιμά. Θα πρέπει αμέσως να βγει και να ζητήσει συγγνώμη. Μου φαίνεται όμως πολύ περίεργο που τα λέει μόνο Λάππας και δεν τα λέει κανένας άλλος ούτε από το ίδιο του το κόμμα.

  2. Γιατί απλά δεν είναι όλοι ίδιοι!!! Όταν το ήθος και η αξιοπρέπεια δε δίνουν χώρο στη μιζέρια και την κουτοπονηριά των μικρόψυχων πολιτικάντηδων τέτοια αναστήματα είναι παράδειγμα προς μίμηση!

  3. Η ντροπή είναι όλη δική τους (σημερινή τοπική αρχή, κυρίες. Μ.Μ. κλπ). Μιλάς χωρίς να γνωρίζεις απολύτως τίποτα από την δημιουργία του Μουσείου Τσιτσάνη. Μάθε πρώτα πώς δημιουργήθηκε, στο τέλος θα ντραπείς κι εσύ γι αυτά που έγραψες.

  4. Είναι άδικο να κατηγορεί την κ.Μαντζανά.Ενα άτομο εργατικό,έντιμο και με αρχές.. Είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσε μέσα σε λίγα λεπτά η κ.Μαντζανά να μπορέσει να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους, όλα αυτά που ο κ.Λάππας ήθελε να ακούσει… Εξάλλου το μεγαλείο ενός πολιτικού προσώπου ,είναι η προσφορά προς την κοινωνία και όχι η αυτοπροβολή..

  5. Το γεγονός ότι βγήκε και μίλησε με ονοματεπώνυμο μπροστά σε όλους, δείχνει ότι ο κ. Λάππας δεν φοβάται τις συνέπειες γιατί γνωρίζει και προφανώς έχει απαντήσεις.
    Οι ντεμεκ θιγόμενες, την επόμενη φορά να είναι πιο οργανωμένες στα όσα αναφέρουν στις ευχαριστίες και στους λόγους τους.
    Από εμένα μπράβο του, πολύ ντόμπρος και αληθινός.

  6. Αυτός είναι ο Λάππας.. εξαρτάται πως θα τον ερμηνεύσει κάποιος..εγωιστής, επίμονος,ειλικρινής ,ιδεολόγος, απρόσιτος, απότομος , υπερόπτης, δίκαιος…Μπορεί σε κάποιους χαρακτηρισμούς να πέφτω έξω, μπορεί όμως να είναι και όλα αυτά μαζί..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης