Χρήστος Μιχαλάκης: «Κρατήσαμε τoν Νομό Τρικάλων ανοιχτό» Reviewed by Momizat on . Η επιτυχής αντιμετώπιση μίας κακοκαιρίας αποτελεί πάντα μία δύσκολη εξίσωση με πολλές μεταβλητές. Γι’ αυτό και απαιτείται ο άψογος συντονισμός μεταξύ των εμπλεκ Η επιτυχής αντιμετώπιση μίας κακοκαιρίας αποτελεί πάντα μία δύσκολη εξίσωση με πολλές μεταβλητές. Γι’ αυτό και απαιτείται ο άψογος συντονισμός μεταξύ των εμπλεκ Rating: 0

Χρήστος Μιχαλάκης: «Κρατήσαμε τoν Νομό Τρικάλων ανοιχτό»

Χρήστος Μιχαλάκης: «Κρατήσαμε τoν Νομό Τρικάλων  ανοιχτό»

Η επιτυχής αντιμετώπιση μίας κακοκαιρίας αποτελεί πάντα μία δύσκολη εξίσωση με πολλές μεταβλητές.

Γι’ αυτό και απαιτείται ο άψογος συντονισμός μεταξύ των εμπλεκομένων, ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις της και να ταλαιπωρηθούν όσο το δυνατόν λιγότερο και κυρίως να μην κινδυνέψουν οι πολίτες.

Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τους Δήμους για την άψογη συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, που έφερε, θέλω να πιστεύω, και αυτή τη φορά πολύ θετικά αποτελέσματα.

Περισσότερο, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους, που βρέθηκαν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης».

Για μία ακόμη φορά απέδειξαν τον επαγγελματισμό τους, όπως πράττουν καθημερινά και κυρίως κάθε φορά όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες.

Χρήστος Μιχαλάκης

αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή