"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Χρήστος Παπαβασιλείου για “παραλήρημα Καμένου”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ζούμε στιγμές μοναδικές,στιγμές απόλυτης Κυβερνητικής πολιτικής σήψης και παράνοιας!!

Τι είπε ο τύπος σήμερα ρε παιδιά!!!!Ακούστε προσεχτικά στην ερώτηση του Δημοσιογράφου τι λέει επακριβώς:

Πρόκειται για μια κακή συμφωνία την οποία και θα εμποδίσω να έρθει για να κυρωθεί στην Ελληνική Βουλή,και στην συνέχεια αναφέρει,ο κ.Καμμένος: ή συμφωνία δεν είναι έγκυρη διότι δεν υπεγράφη από τον Πρόεδρο των Σκοπίων, αλλά ξέρει ότι όταν ξαναεπιστρέψει σε αυτόν δεύτερη φορά (Σκοπιανό Πρόεδρο) δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί να μην υπογράψει και άρα για το σύνταγμα των Σκοπίων έχει απόλυτη ισχύ!!!

Και συνεχίζει να παραληρεί, όμως Θα πάω στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ διότι θα πάει και ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός των Εξωτερικών.
Ρε ‘Άρχοντα του Υπουργείου Εθνικής άμυνας τι είναι η Χώρα παιδικό παιχνίδι που φοβάσαι μην χαλάσει η παρέα και διαλυθεί το ΚΡΥΦΤΟ (παιδικό παιχνίδι που παίζαμε όλοι μας μικροί)!!

Πώς θα πας σε κάτι που δεν θα έρθει στην ελληνική βουλή με πρωτοβουλία σου, αλλά νομιμοποιείς το έγγραφο των Πρεσπών (συμφωνία Πρεσπών, Υπογραφή Κοτζιά) και την παρουσία των Σκοπιανών στην σύνοδο του ΝΑΤΟ;;;;;;;;;;;

Εδώ πλέον ξεφεύγουμε πλήρως από την πραγματικότητα: και συνέχισε: Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη να μην έρθει η συμφωνία στην Ελληνική βουλή λέει στην συνέχεια ο κ Καμμένος!!!Και τον ερωτώ;;;;;;Ποιά ευθύνη αφού ο Υπουργός των Εξωτερικών έχει υπογράψει την συμφωνία των Πρεσπών με πρωτοβουλία και συναίνεση και του Πρωθυπουργού αλλά και την σιωπηρή συναίνεση και του ιδίου!!!

Ποιά ευθύνη και με ποιά ιδιότητα,διότι με την ιδιότητα ως υπουργού Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικού εταίρου επέτρεψες την υπογραφή Κοτζιά!!!!Πηγαίνεις στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ 11 Ιουλίου 2018 για ποια ευθύνη μιλάς;;;;;;

Κύριε Υπουργέ ή υποβάλλεις την παραίτηση ως αργά το βραδάκι και πάει η Χώρα σε εκλογές ή σταματάς να δίνεις συνεντεύξεις οι οποίες πλέον όχι μόνο σε εκθέτουν σαν πολιτική προσωπικότητα αλλά και σαν άνθρωπο πλέον!!!!!Έχει χαθεί η σοβαρότητα αλλά και η αξιοπιστία σας απέναντι στον Ελληνικό Λαό!!

Εάν ο συνασπισμός σου έχει χάσει την σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια-(κυβέρνηση), ο Ελληνικός Λαός  και από σοβαρότητα διακρίνεται, αλλά και από τιμιότητα και οξυδέρκεια ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ.ΚΑΜΜΕΝΕ!! Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!!!!ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Του Χρήστου Παπαβασιλείου,δικηγόρου,μέλους του τομέα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας και μέλους του μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ θα πρότεινα να εισηγηθείτε τις παραιτήσεις των Κ.Καραμανλή & ΠτΔ Παυλόπουλου..
    (μιλήστε τους γλυκά,με επιχειρήματα,πως θα έτσι θα επιτελέσουν το πατριωτικό τους καθήκον… δώστε τους και bonus..εαν χρειαστεί (κερνάει ο Λαός) & 2 μήνες προθεσμία εαν χρειαστεί)
    ξέρετε τι ‘ανάσα’ θα πάρει η οικονομία η χώρα και Λαός ??

    Ο Καμμένος ούτως η άλλως είναι πλέον ‘Καμμένος’ οι άλλοι είναι τοooo.. ‘Ερεβος..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης