Χρήστος Παπαπολύκαρπος : Tο “Υπηρετείν” υπεράνω εαυτού Reviewed by Momizat on . ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ!Ο χρόνος δεν περιμένει καθώς αδιάκοπα καλπάζει στο ατέρμονο ταξίδι του!Με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε εγρήγορση τελε ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ!Ο χρόνος δεν περιμένει καθώς αδιάκοπα καλπάζει στο ατέρμονο ταξίδι του!Με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε εγρήγορση τελε Rating: 0

Χρήστος Παπαπολύκαρπος : Tο “Υπηρετείν” υπεράνω εαυτού

Χρήστος Παπαπολύκαρπος : Tο “Υπηρετείν” υπεράνω εαυτού

ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ!
Ο χρόνος δεν περιμένει καθώς αδιάκοπα καλπάζει στο ατέρμονο ταξίδι του!
Με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, περιλαμβάνονται οι Χαχαμης Θωμας, Papapolykarpos Christos και Φιλαθλητικός Τρικάλων Ακαδημία βόλλει, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Σε εγρήγορση τελεί η αυτοδιοικητική μηχανή για τις επερχόμενες εκλογές. Όλοι, όπως το ευαγγελίζονται, για το “Υπηρετείν” υπεράνω εαυτού. 
Άλλοι με τη στήριξη των κομμάτων και άλλοι ως ανεξάρτητοι.
Άλλοι με μεγαλόπνοα προγράμματα και άλλοι ψάχνοντας για απάνεμα αγγυροβόλια. 
Στην προκειμένη περίπτωση, αντιπαρερχόμενοι τους υψηλούς θώκους, κυρίως στην επαρχία, είμαστε υποχρεωμένοι να προσγειωθούμε στη σημερινή ζωντανή πραγματικότητα. 
Ασφαλώς για ένα ακίνδυνο πέρασμα των συμπληγάδων που προβάλλουν σε κάθε αυτοδιοικητικό βήμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, περιλαμβάνεται ο Papapolykarpos Christos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται


Και ως ανώμαλη και ως ομαλή στα σημερινά δεδομένα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.αυτή η προσγείωση.
Όμως, όπως και να έχει, μία είναι η ουσία. Η προσγείωση στο σήμερα για ένα ευεργετικό αύριο που θα αντανακλά στο ευρύ φάσμα των τοπικών κοινωνιών. 

Αν και,η εξουσία ασκείται κατά κυριότητα από Κέντρα, από Περιφέρειες και Δήμους, οι Τοπικές Κοινότητες και ιδιαίτερα όσες αριθμούν πάνω από τρεις εκατοντάδες κατοίκους, είναι αυτές που ίσως έχουν μια ξεχωριστή ιδιαιτερότητα. 
Φυσικά αυτή η ιδιαιτερότητα θα είναι ελάσσονος σημασίας άν δεν ανακύψουν τα τυχόν επί μέρους που είναι δυνατόν να σταθούν εμπόδιο για μια ελπιδοφόρα πορεία. 
Αυτή η παράμετρος εγκυμονεί τον κίνδυνο κατακερματισμού της ενότητας σε μια κοινωνική οντότητα.
 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνονται οι Papapolykarpos Christos και Ilias Papanikolaou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Μπορούμε πάντως, έστω και έτσι, να ελπίζουμε στα καλύτερα. Αλλά έτσι και αλλιώς εμείς πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά προσέχοντας το βηματισμό μας ώστε να μην διαψευσθούν οι προσδοκίες μας. 
Προχωρώντας μάλιστα ακάθεκτα και με γοργό ρυθμό, στον επιδιωκόμενο στόχο για το καλό όλων μας και των επερχόμενων γενεών! 
Για το καλό όλου του κόσμου!
Εμπρός, λοιπόν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή