Χρήστος Σιμορέλης : οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ΥΓΕΙΑ. Reviewed by Momizat on . Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα Χρήστος Σιμορέλης, ως φαρμακοποιός δε θα μπορούσε να μη δει τους ανθρώπους που δουλεύουν στο χώρο της υγείας. 1. Συ Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα Χρήστος Σιμορέλης, ως φαρμακοποιός δε θα μπορούσε να μη δει τους ανθρώπους που δουλεύουν στο χώρο της υγείας. 1. Συ Rating: 0

Χρήστος Σιμορέλης : οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ΥΓΕΙΑ.

000
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα Χρήστος Σιμορέλης, ως φαρμακοποιός δε θα μπορούσε να μη δει τους ανθρώπους που δουλεύουν στο χώρο της υγείας.

1. Συναντήθηκε με το Δ.Σ των φαρμακοποιών και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα φαρμακεία και κυρίως τα φαρμακεία της γειτονιάς και των χωριών που πραγματικά προσφέρουν πρωτοβάθμια περίθαλψη.Επίσης ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε για τη μείωση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα φάρμακα.
0000
2. Επίσης συναντήθηκε με τους φαρμακο-υπαλλήλους στη συνεταιριστική φαρμακαποθήκη και συζήτησαν για τα εργασιακά ζητήματα μιας και ζουν τον εργασιακό μεσαίωνα.
0000
3. Συναντήθηκε επίσης με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Τρικάλων και τόνισε τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για:
• Ελεύθερη πρόσβαση σε όλους στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας
• Στελέχωση όλων των κλινικών του Νοσοκομείου Τρικάλων με γιατρούς, νοσηλευτικό και εργαστηριακό προσωπικό
• Επάρκεια σε υγειονομικό υλικό, αναγκαία φάρμακα, αντιδραστήρια
• Κατάργηση της ιδιωτικοποίησης στη καθαριότητα, τη φύλαξη και τη σίτιση

4. Δεν παρέλειψε επίσης να επισκεφθεί και το Κοινωνικό Φαρμακείο μια αναγκαία και χρήσιμη δομή για αυτή τη περίοδο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή