Χρήστος Σιμορέλης σε αυτοψία σε καλλιεργούμενες εκτάσεις που υπέστησαν ζημιές από τη χαλαζόπτωση Reviewed by Momizat on . Στα Σερβωτά του Δήμου Φαρκαδόνας βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Χρήστος Σιμορέλης, για να κάνει αυ Στα Σερβωτά του Δήμου Φαρκαδόνας βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Χρήστος Σιμορέλης, για να κάνει αυ Rating: 0

Χρήστος Σιμορέλης σε αυτοψία σε καλλιεργούμενες εκτάσεις που υπέστησαν ζημιές από τη χαλαζόπτωση

Χρήστος Σιμορέλης σε  αυτοψία σε καλλιεργούμενες εκτάσεις που υπέστησαν ζημιές από τη χαλαζόπτωση

Στα Σερβωτά του Δήμου Φαρκαδόνας βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Χρήστος Σιμορέλης, για να κάνει αυτοψία σε καλλιεργούμενες εκτάσεις που υπέστησαν ζημιές από τη χαλαζόπτωση. Ο Βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για την εικόνα που άφησαν τα καιρικά φαινόμενα από τον νέο πρόεδρο της κοινότητας κ. Φώτη Γιαννούχο και τον δημοτικό σύμβουλο Φαρκαδόνας κ Ευάγγελο Τσιακάρα. Στη συνέχεια μετέβη στην περιοχή για να διαπιστώσει και επιτόπου την έκταση των ζημιών. Πρόκειται κυρίως για καλλιέργειες πεπονιού.

Ακολούθως ο κ. Σιμορέλης έκανε περιοδεία στο χωριό Μικρό Κεφαλόβρυσο, παρουσία παραγωγών που επλήγησαν από τη χθεσινή χαλαζόπτωση, μαζί με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ κ. Μιχάλη Λιόντο, την επόπτρια Τρικάλων του ΕΛΓΑ και τον διευθυντή της ΔΑΟΚ Τρικάλων κ. Εμμανουήλ Γουγουλάκη. Τα προβλήματα εκεί αφορούσαν κυρίως καλλιέργειες καλαμποκιού, βαμβακιού και αμπέλια. Η κινητοποίηση του ΕΛΓΑ ήταν άμεση ώστε να γίνει μια πρώτη εκτίμηση της ζημιάς και να δοθούν κατάλληλες οδηγίες για την πορεία των καλλιεργειών που επλήγησαν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή