Χρήστος Σιμορέλης στο Κ.Υ Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Άμεσα αντέδρασε ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α του Νομού Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης για την επίλυση του ζητημάτων που σχετίζονται με τα μηχανήματα αιματολογικών εξετά Άμεσα αντέδρασε ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α του Νομού Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης για την επίλυση του ζητημάτων που σχετίζονται με τα μηχανήματα αιματολογικών εξετά Rating: 0

Χρήστος Σιμορέλης στο Κ.Υ Καλαμπάκας

Χρήστος Σιμορέλης  στο Κ.Υ Καλαμπάκας

Άμεσα αντέδρασε ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α του Νομού Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης για την επίλυση του ζητημάτων που σχετίζονται με τα μηχανήματα αιματολογικών εξετάσεων, την καθαριότητα και τη φύλαξη στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.

Ο Βουλευτής επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου, το Κ.Υ. και ενημερώθηκε εκτενώς για όλα τα θέματα από το Διευθυντή γιατρό κ. Ιωάννη Μάντζιο, το προσωπικό του μικροβιολογικού και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο κ. Σιμορέλης δήλωσε πως είναι σημαντικό να παραμείνει ο Βιοχημικός αναλυτής στο Κ.Υ Καλαμπάκας.

Στη συνέχεια μετέβη στην έδρα της 5ης ΥΠΕ στη Λάρισα, όπου έθεσε τα ζητήματα στον καθ’ ύλην αρμόδιο, Διοικητή κ. Νέστορα Αντωνίου.

Ο Βουλευτής ζήτησε από τον Διοικητή να επιλυθεί το θέμα που αφορά το Βιοχημικό αναλυτή γρήγορα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα, ούτε για μια μέρα, τόσο με τις εξετάσεις των κατοίκων της Καλαμπάκας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες της πόλης.

Η Καλαμπάκα αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που καθημερινά δέχεται τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Από την πλευρά του ο Διοικητής δεσμεύτηκε να εξετάσει ξανά το θέμα της σύμβασης για τη λειτουργία του βιοχημικού εργαστηρίου.

Επίσης ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι είναι ήδη έτοιμη η προκήρυξη, η οποία πρόκειται να εκδοθεί σύντομα, για την πρόσληψη 2 καθαριστριών καθώς και προσωπικού φύλαξης του κτιρίου κυρίως τις βραδινές ώρες.

Σιμορέλης Χρήστος
Βουλευτής Τρικάλων με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Αφήστε το σχόλιο σας