"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Χρήστος Σινάνης: Η παράταξή μας παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην ανάπτυξη του τόπου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη ικανοποίηση είδαμε σήμερα ότι ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος υπέγραψε το συμβόλαιο με την εταιρία  «ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΙΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», το οποίο εξασφαλίζει την προώθηση μιας σημαντικής επένδυσης για την περιοχή μας.

Ποια είναι όμως αυτή η επένδυση; Είναι αυτή την οποία είχε «μπλοκάρει» με απόφασή της η Δημοτική Αρχή τον περασμένο Νοέμβριο. Είναι αυτή για την οποία έδωσε μάχη η παράταξή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και η οποία υπερψηφίστηκε από τους δημοτικούς συμβούλους τους Συνδυασμού μας και μόνο. Είναι αυτή η οποία έρχεται να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, σε μια δύσκολη συγκυρία, και να τονώσει τη λαβωμένη τοπική οικονομία.

Η παράταξή μας παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην ανάπτυξη του τόπου. Δίχως εξαρτήσεις και δίχως αγκυλώσεις. Αποδεικνύουμε πως έχουμε τη δύναμη και τις γνώσεις να κάνουμε το σωστό για το Δήμο μας και να υποχρεώσουμε και αυτή τη πελαγωμένη Δημοτική Αρχή να ακολουθήσει το σωστό δρόμο για το καλό των δημοτών μας, της Καλαμπάκας, των μικρών και μεγάλων χωριών.

Συνεχίζουμε με συνέπεια και όραμα. Είμαστε η παράταξη της ευθύνης και της προοπτικής. Είμαστε η Δύναμη Ευθύνης για το Δήμο Μετεώρων.

Χρήστος Σινάνης

Πρ. Δήμαρχος-Επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δήμου Μετεώρων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης