Χρειάζεστε άμεση απεξάρτηση από τις συμπεριφορές σας..ΑΜΕΣΗ !!!!! Reviewed by Momizat on . Φυσικά και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει θεραπευτική κοινότητα στο ΚΕΘΕΑ. Φυσικά και δεν αντιλαμβάνονται τα χάμπουργκεροαναθρεμενα μυαλά σας τι σημαίνε Φυσικά και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει θεραπευτική κοινότητα στο ΚΕΘΕΑ. Φυσικά και δεν αντιλαμβάνονται τα χάμπουργκεροαναθρεμενα μυαλά σας τι σημαίνε Rating: 0

Χρειάζεστε άμεση απεξάρτηση από τις συμπεριφορές σας..ΑΜΕΣΗ !!!!!

Χρειάζεστε άμεση απεξάρτηση από τις συμπεριφορές σας..ΑΜΕΣΗ !!!!!

Φυσικά και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει θεραπευτική κοινότητα στο ΚΕΘΕΑ.

Φυσικά και δεν αντιλαμβάνονται τα χάμπουργκεροαναθρεμενα μυαλά σας τι σημαίνει ένα σώμα να μπαίνει μαραζωμενο μέσα σε μια κοινότητα και να ανθίζει μέρα με την μέρα.

Αλίμονο αν μπορούσατε να νιώσετε πως ένα “καμμένο” μυαλό λεπτό το λεπτό μέρα με την μέρα γνωρίζει ανάσταση.”Κύριοι” η απεξάρτηση δεν είναι στην ουσία.

Η απεξάρτηση είναι στις συμπεριφορές !!!Και πιστέψτε με έχετε τις ίδιες με τον τελευταίο χρήστη στο παγκάκι.

Είστε ψεύτες, “πίνετε”εξουσία και βάζετε και την μάνα σας στο κουτάλι για την καρέκλα.Χρειάζεστε άμεση απεξάρτηση από τις συμπεριφορές σας..ΑΜΕΣΗ !!!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΜΌΡΦΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΈΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΕΣ !!!!!!Δεν μιλάω εκ μέρους των εργαζομένων.Μιλάω εκ μέρους του κάθε χρήστη που βρήκε εκεί την ΙΘΑΚΗ του.

Της κάθε οικογένειας που έχει θέμα χρήσης του κάθε γονιού του κάθε αδερφού του κάθε ζευγαριού !!!!!

Αφήστε κάτι όρθιο από τα κομματικά σας κόλπα.

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ !!!!

Γρηγορης Ζαγορας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή