"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Χρειάζεται να ενωθούμε για τα προβλήματα της χώρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο Ράδιο Ζυγός φιλοξενήθηκε η Γραμματέας της Τ.Ο Ν.Τρικάλων κ. Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

Για την ανακοίνωση αγωγής του Σταύρου Θεοδωράκη κατά Πάνου Καμένου ανέφερε: Ήταν κατι που έπρεπε να είχε γίνει απο καιρό. Ο κ. Καμμένος και τα τρολ μας κατηγορούν επειδή εχουμε μια πορεία ζωής – επειδή δουλεύουμε! Τέλος πια τα ψέματα – οι κατηγορίες και η λάσπη που μας πετάνε εδώ και 3,5 χρόνια καθημερινά. Πρέπει να την αποδείξουν, μπορούν;

 

Για την διαδικασία της Κυριακής 12/11 είπε:

Εμείς από την πρώτη στιγμή λέμε πως μόνοι μας δεν μπορούμε, χρειάζονται συνεργασίες και για να λυθούν προβλήματα στη χώρα πρέπει να ενωθούμε. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα περάσουμε στον δεύτερο γύρο και στις 19 ο Σταύρος Θεοδωράκης θα κόψει πρώτος το νήμα. Η συμμετοχή θα παίξει τον σπουδαιότερο ρόλο. Όλοι οι προοδευτικοί πολίτες, αν θέλουν να αλλάξουμε προς το καλύτερο, θα χρειαστεί να συμμετέχουν και να ψηφίσουν στις 12/11.

Μπροστά μας έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά νεο ενιαίο συμμετοχικό και ανοιχτό κόμμα που θα πρωταγωνιστήσει στην πολιτική ζωή της χώρας για μια καλύτερη κοινωνία. Μπορούμε και θα το κάνουμε. Δεν ειναι υπόσχεση – ειναι δέσμευση.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:

https://soundcloud.com/topotami/fqvjmz1cv3ev

* Η Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα είναι Γραμματέας της Τ.Ο. Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης