"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Χρηματοδοτούνται έργα 245.000 ευρώ στην Π.Ε. Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 245,936 ευρώ προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πρόκειται για τα έργα:
•    «Προμήθεια σωληνωτών αγωγών PVC 10 ATM, Φ200 για τις ανάγκες του Τ.Ο.Ε.Β. Ζάρκου, προϋπολογισμού 14.880 ευρώ
•    Επέκταση δικτύου άρδευσης αγροκτήματος Δενδροχωρίου της Π.Ε. Τρικάλων, προϋπολογισμού 23.956 ευρώ
•    Συλλογή στοιχείων διευθέτησης κοίτης χειμάρρου Τζουρτζιωτικού, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ
•    Προμήθεια υλικών λάστιχα δεξαμενές  παρελκόμενα για την επάρκεια νερού βοσκοτόπων Π.Ε. Τρικάλων, προϋπολογισμού 14.500 ευρώ
•    Αποκατάσταση βατότητας – άρση καταπτώσεων εξόφληση ανειλημμένων υποχρεώσεων Π.Ε. Τρικάλων 2017 -2018, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ
•    Προμήθεια αθλητικών αναπηρικών αμαξιδίων, για αγώνες καλαθοσφαίρισης, προϋπολογισμού 22.600 ευρώ
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, του περιφερειακούς συμβούλους και τις αρμόδιες υπηρεσίες χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα ουσίας και χρήσιμα που διεισδύουν στις επιθυμίες των ανθρώπων της παραγωγής .  
Παράλληλα  ως Περιφέρεια Θεσσαλίας να στείλουμε ένα ξεκάθαρο και έμπρακτο μήνυμα στήριξης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δίνουμε τη δυνατότητα της άθλησης στους συνανθρώπους με αναπηρία καθώς πιστεύουμε  Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης