Χριστουγεννιάτικα Ποντιακά Κάλαντα Reviewed by Momizat on . Παραμονή Χριστουγέννων 2013, η παιδική χορευτική ομάδα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων συνοδεία του διοικητικού συμβουλίου  και του υπ Παραμονή Χριστουγέννων 2013, η παιδική χορευτική ομάδα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων συνοδεία του διοικητικού συμβουλίου  και του υπ Rating: 0

Χριστουγεννιάτικα Ποντιακά Κάλαντα

Χριστουγεννιάτικα Ποντιακά Κάλαντα

Παραμονή Χριστουγέννων 2013, η παιδική χορευτική ομάδα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων συνοδεία του διοικητικού συμβουλίου  και του υπεύθυνου των χορευτικών ομάδων κ. Αχιλλέα Λέρα έψαλλαν τα Ποντιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στο Δήμο Τρικκαίων και στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ζυγός FM 100 και έδωσαν ευχές για «Υείαν κι Ευλοΐαν».

Οι τοπικές αρχές ευχαρίστησαν την Εύξεινο Λέσχη Τρικάλων για τη “μελωδική” εθιμοτυπική επίσκεψη και συνεχάρησαν τόσο την παιδική χορευτική ομάδα για τη συνολική της παρουσία, όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την πλούσια δράση του συλλόγου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ευχήθηκαν σε όλους Υγεία και Καλή Χρονιά, πλούσια σε δραστηριότητες όπως και η περσινή.

Για το ΔΣ,

Η Πρόεδρος Σαββίδου Λένα

Η Γραμματέας Παπαδοπούλου Νόπη

ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ (2)

ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ (3)

ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ (4)

ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ (5)

Αφήστε το σχόλιο σας