Χριστουγεννιάτικες ΙΔΕΕΣ Reviewed by Momizat on . ΙΔΕΕΣ GLAM & STYLE τοπρώτο  FREE PRESS LIFESTYLE περιοδικό της  Θεσσαλίας, γιορτάζει μαζί σας ! Με αποκλειστικές  συνεντεύξεις  από την Ελενα Παπαρίζου που ΙΔΕΕΣ GLAM & STYLE τοπρώτο  FREE PRESS LIFESTYLE περιοδικό της  Θεσσαλίας, γιορτάζει μαζί σας ! Με αποκλειστικές  συνεντεύξεις  από την Ελενα Παπαρίζου που Rating: 0

Χριστουγεννιάτικες ΙΔΕΕΣ

Χριστουγεννιάτικες ΙΔΕΕΣ

ΙΔΕΕΣ GLAM & STYLE τοπρώτο  FREE PRESS LIFESTYLE

περιοδικό της  Θεσσαλίας, γιορτάζει μαζί σας !

Με αποκλειστικές  συνεντεύξεις  από την Ελενα Παπαρίζου που κοσμεί το άκρως γιορτινό μας εξώφυλλο και μας δίνει μια απολαυστική συνέντευξη για το THEVOICE, την ζωή της στην Ελλάδα και το εξωτερικό και φυσικά την αγαπημένη της γενέτειρα, την Καρδίτσα.

Προτάσεις για  δώρα ,τα καλύτερα  κομμάτια της αγοράς για allday εμφανίσεις . Mια εντυπωσιακή φωτογράφηση για το editorial μόδας με ανθρώπους του αθλητισμού και του επιχειρείν να μας μιλάνε για την δουλειά τους, η οποία μας ταξιδεύει στα όμορφα Τρίκαλα, ανάμεσα τους ο βετεράνος ποδηλάτης Στέλιος Βάσκος.

Lifestyle συνεντεύξεις: Στέλιος Κουδουνάρης, ο Κύπριος σχεδιαστής του MyStyleRocksτο αποκλειστικά στο  IDEES για τη νέα του συλλογή και για την τηλεόραση. Η Έλενα Ράπτη, ως πρέσβειρα της καμπάνιας Ενα + Πέντε ενημερώνει τους τρικαλινούς για την παιδική κακοποίηση.

Συνεντεύξεις που θα συζητηθούν με τους: Κώστα Σκρέκα, Γιώργο Ηλιάδη&  Χρίστο Λιάπη, ιατρικά θέματα Γιώργος Γεροδήμος,Βανέσα Μηλιώνη, και επιχειρείν από την Ρούλα Τζάνη.

Μόδα…και προτάσεις αγοράς από την Ματίνα Ναχμία, Λένα Μουγγού, Κωνσταντίνο Βασιλείου, Βάσω Σκαμπαρδώνη.

Κυκλοφορεί δωρεάν…σε επιλεγμένα σημεία διανομής ,κεντρικά καφέ και στα σημεία διανομής τύπου το ΙΔΕΕΣglam&style.

Βιβλιοπωλείο Λαμπρίδη

Βιβλιοπωλείο Πανουργιάς

Μετεώρων 10

Τύπος-Πλατεία ΔΕΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή