Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Τρίτη 17 Δεκεμβρίο Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Τρίτη 17 Δεκεμβρίο Rating: 0

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 6.15 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών «Άγιος Βησσαρίων».

Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά «Ένα δέντρο μια φορά», διασκευασμένη και σκηνοθετημένη από την θεατρολόγο Ιωάννα Κίσσα, για τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους φίλους των μαθητών του σχολείου.

Ακόμα θα ακουστούν Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες από την Χορωδία του σχολείου, υπό την διεύθυνση της μουσικού Γιολάντας Ζάχου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή